Flyttefirma Østerbro

Flyttefirma Østerbro

Vi flytter for dig, når du har brug for et flyttefirma på Østerbro.

En flytning kan være en uoverskuelig og problematisk proces, især i et trafikeret byområde som Østerbro. Lad os gøre det nemt for dig, og overlad flytningen til os. Hvad enten du flytter fra eller til Østerbro, står vi klar til at gøre din næste flytning til en god historie.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
  • Fast lav pris og dermed ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser
  • Opbevaring

Du har selv mulighed for, at vælge størrelsen på flyttebilen samt antal flyttemænd til din flytning på Østerbro. Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i dit nærområde.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi flytning både for private og erhverv. Vi har fokus på effektivitet, samt stor respekt for at passe på dine ejendele og behandle dem med forsigtighed.

Står du og mangler plads

Er pladsen trang i din nye bolig eller dit nye erhverv på Østerbro, så tilbyder vi også sikker opbevaring af dine ejendele i vores opbevaringslager. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, og derfor er vores lager også både videoovervåget og alarmsikret.

Ønsker du mere information om vores opbevaringsmuligheder så besøg siden her.

Dit flyttefirma Østerbro

Mangler du kun at finde et flyttefirma inden du kan fuldføre din flytning, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer en nem og hurtig flytning samt dygtige og smilende flyttemænd, til din næste flytning på Østerbro. Hos os er kundeoplevelsen det vigtigste og vi går ikke på kompromis med service og kvalitet.

Er du interesseret i at vide, hvordan andre kunder har oplevet deres flytning med H.C. Andersens Flyttefirma, kan du læse om kundernes tidligere oplevelser og referencer på siden her.

Du er velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os via vores kontaktformular eller ved at ringe til os direkte. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

H.C. Andersens Flyttefirma er din flyttemand i hele København og omegn. Se mere om de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin