Flyttefirma Østerbro

Flyttefirma Østerbro

Vi flytter for dig, når du har brug for et flyttefirma på Østerbro.

En flytning kan være en uoverskuelig og problematisk proces, især i et trafikeret byområde som Østerbro. Lad os gøre det nemt for dig, og overlad flytningen til os. Hvad enten du flytter fra eller til Østerbro, står vi klar til at gøre din næste flytning til en god historie.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
  • Fast lav pris og dermed ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser
  • Opbevaring

Du har selv mulighed for, at vælge størrelsen på flyttebilen samt antal flyttemænd til din flytning på Østerbro. Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i dit nærområde.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi flytning både for private og erhverv. Vi har fokus på effektivitet, samt stor respekt for at passe på dine ejendele og behandle dem med forsigtighed.

Står du og mangler plads

Er pladsen trang i din nye bolig eller dit nye erhverv på Østerbro, så tilbyder vi også sikker opbevaring af dine ejendele i vores opbevaringslager. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, og derfor er vores lager også både videoovervåget og alarmsikret.

Ønsker du mere information om vores opbevaringsmuligheder så besøg siden her.

Dit flyttefirma Østerbro

Mangler du kun at finde et flyttefirma inden du kan fuldføre din flytning, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer en nem og hurtig flytning samt dygtige og smilende flyttemænd, til din næste flytning på Østerbro. Hos os er kundeoplevelsen det vigtigste og vi går ikke på kompromis med service og kvalitet.

Er du interesseret i at vide, hvordan andre kunder har oplevet deres flytning med H.C. Andersens Flyttefirma, kan du læse om kundernes tidligere oplevelser og referencer på siden her.

Du er velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os, enten ved at kontakte os på tlf. 78 73 98 04 eller ved at udfylde vores onlineformular.

Du kan også skrive til os på info@hcandersens.dk og høre mere om hvordan vi, som dit flyttefirma Østerbro, hjælper dig bedst muligt videre med din næste flytning.

H.C. Andersens Flyttefirma er din flyttemand i hele København og omegn. Se mere om de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen