Flyttefirma Odense

Flyttefirma Odense

Vi har en flytteløsning til lige netop dit behov           

En flytning er ofte en hektisk og besværlig proces, som kræver overblik, tid og kræfter. Det kan være uoverskueligt, at skulle stå for hele flytningen selv og derfor tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma A/S at klare hele din flytning nemt, hurtigt og professionelt. Vi har stor erfaring med både privat- og erhvervsflytning og vi dækker både København, resten af Sjælland, Fyn, Jylland og resten af øerne.

Flyttefirma Odense

Står du midt i en flytning på Sjælland, Fyn eller et andet sted i Danmark kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S sørge for din flytning. Med vores store erfaring og kompetente flyttemænd klarer vi din flytning nemt, hurtigt og sikkert. Gennem en kombination af effektivitet, kvalitet og erfaring sørger vi for at dine møbler og personlige ting bliver flyttet hurtigt og sikkert.

Vi klarer din flytning professionelt med alt, hvad det indebærer

Uanset om du har brug for en erhvervsflytning eller skal flytte privat, står H.C. Andersens Flyttefirma klar til at sørge for hele din flytning uanset omfanget. Vi kan klare alle opgaver, store som små, og tilbyder blandt andet:

  • Flytning for både private og erhverv
  • Hurtig og effektiv flytning af professionelle flyttemænd
  • En fast lav pris og dermed ingen efterregninger
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Leje eller køb af flyttekasser
  • Mulighed for opbevaring af ejendele

Har du brug for assistance til hele flytningen tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma alt fra nedpakning, løft, transport, indbæring, placering i de rigtige rum samt flytterengøring. Du kan derfor trygt overlade dele af eller hele din flytning i vores professionelle flyttemænds hænder.

Flyttefirma Odense priser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi markedets bedste service til markedets bedste priser. Vi ønsker at give vores kunder mest flytning for pengene og vi sørger altid for en god flytteoplevelse. Vi tilbyder både timepris og/eller faste priser, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter. Du får derfor altid en god flyttefirma Odense pris hos os.

Vi gør din flytning til en god oplevelse

Når du bestiller H.C. Andersens Flyttefirma Odense er du altid garanteret en fast aftalt pris og professionelle flyttemænd, som flytter dine ejendele effektivt og sikkert. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet alle ugens dage. Vi hjælper dig med at gøre din flytning til et eventyr.

Du kan læse mere om vores Odense flyttefirma her.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 78 73 98 08 og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud på din flytning via denne formular.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose