Flyttefirma Nordsjælland

Flyttefirma Nordsjælland

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er specialister inden for flytning

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring inden for flyttebranchen, og vi er specialister i sikker og forsvarlig flytning. Vores professionelle og kompetente flyttemænd er alle fagligt dygtige, effektive og pålidelige, hvilket er din sikkerhed for hurtig og forsvarlig flytning af dine ejendele. Vi kan både hjælpe privatkunder og erhvervskunder til yderste konkurrencedygtige priser.


God service og høj kvalitet er vigtigt for os, da vi stræber efter at gøre din flytning til en god historie og være din foretrukne Nordsjællands flytteforretning – hver gang. 

 

Nordsjælland flyttefirma – Du kan trygt overlade din flytning til H.C. Andersens Flyttefirma A/S

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er dit lokale flyttefirma, der kan hjælpe dig med din flytning, uanset om du skal flytte til eller fra Nordsjælland. Vi har faste lave priser, så du ikke bliver ubehageligt overrasket, når der skal afregnes. Desuden har vi alt det rette og moderne flytteudstyr til at varetage alle typer af flytteopgaver – store som små.

H.C. Andersens Flyttefirma A/S bygger på troværdighed og faglig ekspertise. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder med sikkerhed og tryghed, når de overlader deres ejendele i hænderne på andre. Derfor tilbyder vi forsikring i tilfælde af, at uheldet er ude.

Du kan læse nærmere om vores forsikringsvilkår og betingelser her. 

 

Hvorfor skal du vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S ud af alle de andre flyttefirmaer Nordsjælland?

Vores mangeårige erfaring inden for flyttebranchen har gjort os til eksperter i flytning. Vi ved gennem erfaring, hvad vores kunders behov og ønsker er. Derfor er H.C. Andersens Flyttefirma A/S i stand til altid at yde den bedste flytteservice af højeste kvalitet for vores kunder – uanset om det drejer sig om privat- eller erhvervskunder. Vi kan blandet andet hjælpe dig med:

  • Flytning
  • Opbevaring
  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Leje og salg af flyttekasser, indpakning m.m. 

Mangler du hjælp til erhvervsflytning, kan du læse nærmere om, hvordan vi mere specifikt kan hjælpe dig som virksomhed her.

 

Når du skal bruge et lokalt flyttefirma Nordsjælland, så er H.C. Andersens Flyttefirma A/S et sikkert valg

Når du skal bruge et lokalt flyttefirma Nordsjælland, kan du med fordel lade H.C. Andersens Flyttefirma A/S hjælpe dig med din flytning. Vi har mange års erfaring og kan hjælpe både privat- og erhvervskunder. Vi har alt det rette udstyr til at varetage både større og mindre flytteopgaver.

Mangler du råd og vejledning omkring din flytteopgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også udfylde formularen her på vores hjemmeside, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din flytteopgave. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin