Flyttefirma Nørrebro

Flyttefirma Nørrebro

Vi hjælper dig, når du har brug for et flyttefirma på Nørrebro

At flytte kan hurtigt føles hektisk og problematisk i en central trafikåre som Nørrebro. Men vi står klar til at gøre din flytning til en god historie. Vores flyttefirma kan hurtigt og let hjælpe dig udenom problematikken og overtage logistikken.

Hos H.C. Andersens flyttefirma Nørrebro tilbyder vi dig

  • Flytning for private eller erhverv.
  • Min. 2 kompetente og engagerede flyttemænd pr. flytning.
  • Samme pris, uanset kilometertal og etage.
  • Fast lav pris og ingen efterregninger.
  • Leje eller køb af flyttekasser.
  • Opbevaringsrum til alt det du ikke har plads til.
  • Flyttebiler fra 25 m3 til 75 m3.

Hos H.C. Andersens flyttefirma har vi fokus på, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres ejendele i vores varetægt og vi behandler derfor altid dine ting med stor forsigtighed.

Mangler du opbevaringsplads – så har vi rigeligt

Vi tilbyder sikker opbevaring af de ejendele du ikke har plads til. Det vigtigste for os, er at du føler dig tryg ved at opbevare dine ejendele hos os, så vores opbevaringslager er både videoovervåget og alarmsikret.

Du kan finde flere oplysninger om opbevaringsmuligheder her.

Dit flyttefirma Nørrebro

Står du og mangler et flyttefirma Nørrebro til din flytning, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer en nem og effektiv flytning, med stærke og dygtige flyttemænd i vores flytteforretning Nørrebro. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service.

Vi er et stærkt anbefalet flyttefirma Nørrebro. Læs vores referencer og mere om, hvordan andre kunder har oplevet H.C Andersens Flyttefirma.

Du er altid velkommen til at hente et uforpligtende og gratis tilbud på din flytning Nørrebro, ved at udfylde vores online formular eller ved at ringe til os.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

H.C Andersens Flyttefirma er din lokale flyttemand i København og omegn. Du kan se de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen