Flyttefirma Lyngby

Flyttefirma Lyngby

Leder du efter et flyttefirma Lyngby?

Du er sikkert havnet på denne side, fordi du ledte efter et flyttefirma Lyngby. H. C. Andersens Flyttefirma er ikke bare et flyttefirma Lyngby. Vi er et troværdigt og stolt flyttefirma med gode priser.

Om du ønsker at flytte til eller fra Lyngby, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi lever for flytninger, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at flytte nye steder hen.

Læs mere om flytteforretning Lyngby her. 

Dit flyttefirma i Lyngby

Det er meget vigtigt for os, at du er 100 pct. tilfreds med os, og derfor leverer vi altid samme høje kvalitet og gode priser. Du kan læse mere om vores priser her. 

Hvis du ønsker at få et tilbud på en flytning til eller fra Lyngby, er du velkommen til at kontakte os. Så sender vi et uforpligtende tilbud til dig, som vi er sikre på, at du ikke kan sige nej til.

Ring til H.C. Andersens Flyttefirma A/S på telefon 78 73 98 08 eller udfyld vores formular. Vores flyttefirma Lyngby og i resten af landet sidder klar til at give dig mere information eller et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen