Flyttefirma Kolding

Flyttefirma Kolding

Lad os stå for din næste flytning

Mangler du et par ekstra hænder til din flytning? En flytning kan være et tidskrævende og stressende projekt. Lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S skræddersy den perfekte løsning for dit flytte projekt så du slipper for alt besværet. Uanset hvor du flytter til og fra, står vi altid klar til at håndtere alle opgaver til faste, lave priser. Vi har altid kunden i fokus og flytter dine ejendele hurtigt og sikkert om du er privat eller erhvervskunde.  

Vi bestræber os på at være det bedste valg for din flytning og derfor stiller vi høje krav til os selv som virksomhed. Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette ekspertise og de nødvendige kompetencer, inden de bliver sendt ud til en opgave. Det gør vi, for at sikre dig en flytteservice i kompromisløs kvalitet. Valget af H.C. Andersens Flyttefirma A/S er derfor en garanti for, at vi har de rette kompetencer, erfaring og medarbejdere til at løse din flytteopgave, uanset omfanget. 

  

En flytning med alt, hvad du behøver

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi mestre i alle aspekter af din flytning og vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og ekspertise. Vi stiller som minimum altid to erfarne og kvalificerede flyttemænd samt en 25m3 flyttebil til rådighed. Der er altid mulighed for at få en større bil eller flere flyttefolk alt efter dit behov.  

Vi ved, at ingen flytninger er ens, og for at imødekomme lige netop dine behov tilbyder vi forskellige services så som:  

  • Leje eller køb af flyttekasser m.m.  
  • Opbevaring af dine ejendele på vores sikre opbevaringslager 
  • Effektiv flytning med fagligt dygtige flyttemænd  
  • Ned- og udpakning for både private- og erhvervskunder 
  • Faste priser - Ingen skjulte gebyrer og udgifter 

 

Din tilfredshed er vores ambition, vi bestræber os derfor altid på at yde den bedste mulige service for dig. 

Du kan få et tilbud på en flytning ved at udfylde denne formular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.   

 

Vælger du H.C. Andersens Flyttefirma, slipper du for skjulte udgifter

Når H.C. Andersens Flyttefirma A/S varetager din flytning aftaler vi altid en fast pris fra start. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og være sikker på, at der er styr på det hele og at der ikke kommer nogen grimme overraskelser. Vores første pris er altid den endelige pris – uden skjulte tillæg. Du er altid vores fokus og derfor er det vigtigt for os, at yde en effektiv og gennemskuelig service.  

Når kontrakten er udformet og underskrevet, kommer du aldrig til at betale mere end den angivne pris! Kørsel fra os til dig er altid gratis. Hvis vi skal parkere i midtbyen, har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som vil fremgå i kontrakten. Det er indregnet i den samlede pris for vores hjælp, og overstiger parkeringen dette, betaler vi selv differencen. Vi vil kun operere med transparente og ærlige priser, så du altid ved, hvad du betaler for!  

Læs mere om vores priser her.

  

Skal du bruge et flyttefirma i Kolding så kontakt os i dag  

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring indenfor flyttebranchen, og vi har mange gode flytteoplevelser bag os. Hvis du har brug for kompetente og dygtige flyttemænd, så vælg os som dit flyttefirma i Kolding. 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er ingen opgave for stor og vi er klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står med. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning - alt er muligt.    

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen nederst på siden.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin