Flyttefirma København priser

Flyttefirma København priser

Priser på flytninger i, til eller fra København, varierer utroligt meget. Det samme gør kvaliteten på de mange forskellige flyttefirmaer, og deres services. Som hovedregel hænger pris og kvalitet sammen, når du skal finde rundt i junglen af flyttefirmaer.

Hvad afgør et flyttefirmas pris?

De forskellige flyttemænds priser afgøres ofte af flyttefirmaets udstyr og ekspertise inden for et bestemt område, som f.eks. flytning af klaver og andre ekstra tunge møbler, hvor der kræves specielt flytteudstyr.

En anden faktor, der har indflydelse på et flyttefirmas priser, er hvor servicemindede og erfarne deres flyttemænd i kbh er. En dygtig flyttemand, der ved hvordan man sikrest og mest effektivt flytter dine dyrebare ejendele, er helt naturligt mere værd end en, der netop har startet sin flytte-karriere. Derfor, som i alle andre jobs, vil den erfarne og dygtige flyttemand kræve en højere løn, men i sidste ende kunne spare dig penge og unødige ærgelser, da dine ting vil blive flyttet hurtigt og uden skrammer. Pengene på et lidt dyrere flyttefirma i København kan derfor være godt givet ud i sidste ende.

Flyttefirma København priser - Flytteservices og priser i København

Prisen for en flytning i Kbh kommer an på, hvilke flytteservices du har brug for. Har du udelukkende brug for flyttetransport, vil du naturligvis kun skulle betale for dette. Her kan det stadig være en god ide at undersøge prisen hos de forskellige flyttefirmaer i København. Dog skal du huske også at tjekke anmeldelser på Trustpilot, de sociale medier og Google, for at se om folk har været tilfredse med det flyttefirma, de har benyttet. Har du brug for andre flytteservices, som f.eks. nedpakning, flytteopbevaring eller efterfølgende rengøring, kan det være en god ide at indhente pris på en fuld flyttepakke.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma i København får du det hele

Overvejer du at flytte med vores professionelle flyttefirma, får du en helt gratis flyttebesigtigelse forud for et skræddersyet flyttetilbud. Her kommer vi ud og giver gode råd til forsvarlig nedpakning, og vurderer hvor mange flyttekasser og andet flytteudstyr I evt. har brug for, for at få en kvalitetsflytning uden skader og unødige skrammer på dyrebare ejendele.

Vores flyttetilbud er den pris I ser – der er ingen skjulte overraskelser eller tillæg.

Læs om, hvad vores kunder siger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan