Flyttefirma Kbh

Flyttefirma Kbh

Dit flyttefirma kbh – vi er klar, når du har brug for os

Hos H.C. Andersens Flyttefirma ved vi, at flytning kan være en uoverskuelig, problematisk og dyr proces. Vi kan gøre det lettere for dig, hvad enten du flytter til eller fra Kbh som privatperson eller har en virksomhed, der skal flytte lokation. Vores flyttemænd er blandt Danmarks bedste, mest effektive og naturligvis mest venlige.

Her er seks gode grunde til at vælge H.C. Andersens Flyttefirma. Vi tilbyder:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Fast lav pris og ingen efterregninger
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser
  • Opbevaring

Flytteeksperter i København

Vi har fokus på effektivitet, samt stor respekt for at passe på dine ejendele og behandle dem med forsigtighed.

Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i København. Vores flyttefirma tilbyder forskellige flytteservices, heriblandt også langdistanceflytning til eller fra København.

Vi er et af de få flyttefirmaer i København, som tilbyder at stå for alt vedrørende din flytning; heriblandt nedpakning, ind- og udbæring af tunge møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser, flyttetransport og efterfølgende rengøring.

Benyt et sikkert og ideelt flyttefirma Kbh

H.C. Andersens Flyttefirma er den ideelle flyttemand, hvis du leder efter et flyttefirma i København og sætter tryghed først. Udover kvalitetsflytninger tilbyder vi altid en god, billig pris med et fast flyttetilbud på forhånd. Hvis du vælger os som dit flyttefirma, er du sikker på, at flytningen vil blive gjort effektivt og sikkert. Vi er vant til at håndtere folks dyrebare ejendele hver eneste dag, og kan med garanti sige, at vi er Københavns bedste flyttefirma.

Lad os hjælpe dig med pladsen

Vi kan som flyttefirma også tilbyde at opbevare dine ejendele, såfremt du har brug for dette, hvis pladsen skulle være trang i din nye bolig eller dit nye erhverv. Vi har stor respekt for dine ejendele, og vores opbevaringslager er derfor både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på, at dine ting er i trygge hænder hos os. 

Læs mere om dine muligheder for opbevaring hos os.

Kontakt os allerede i dag, og gør din flytning til en god historie

Kontakt os omkring din flytning Kbh og hør mere om, hvordan vi bedst hjælper dig i din flytteproces. Du har også mulighed for, at udfylde vores onlineformular nederst på siden og få et uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Her kan du læse mere om vores priser for flytning i København.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose