Flyttefirma Kbh

Flyttefirma Kbh

Dit flyttefirma kbh – vi er klar, når du har brug for os

Hos H.C. Andersens Flyttefirma ved vi, at flytning kan være en uoverskuelig, problematisk og dyr proces. Vi kan gøre det lettere for dig, hvad enten du flytter til eller fra Kbh som privatperson eller har en virksomhed, der skal flytte lokation. Vores flyttemænd er blandt Danmarks bedste, mest effektive og naturligvis mest venlige.

Her er seks gode grunde til at vælge H.C. Andersens Flyttefirma. Vi tilbyder:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Fast lav pris og ingen efterregninger
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser
  • Opbevaring

Flytteeksperter i København

Vi har fokus på effektivitet, samt stor respekt for at passe på dine ejendele og behandle dem med forsigtighed.

Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i København. Vores flyttefirma tilbyder forskellige flytteservices, heriblandt også langdistanceflytning til eller fra København.

Vi er et af de få flyttefirmaer i København, som tilbyder at stå for alt vedrørende din flytning; heriblandt nedpakning, ind- og udbæring af tunge møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser, flyttetransport og efterfølgende rengøring.

Benyt et sikkert og ideelt flyttefirma Kbh

H.C. Andersens Flyttefirma er den ideelle flyttemand, hvis du leder efter et flyttefirma i København og sætter tryghed først. Udover kvalitetsflytninger tilbyder vi altid en god, billig pris med et fast flyttetilbud på forhånd. Hvis du vælger os som dit flyttefirma, er du sikker på, at flytningen vil blive gjort effektivt og sikkert. Vi er vant til at håndtere folks dyrebare ejendele hver eneste dag, og kan med garanti sige, at vi er Københavns bedste flyttefirma.

Lad os hjælpe dig med pladsen

Vi kan som flyttefirma også tilbyde at opbevare dine ejendele, såfremt du har brug for dette, hvis pladsen skulle være trang i din nye bolig eller dit nye erhverv. Vi har stor respekt for dine ejendele, og vores opbevaringslager er derfor både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på, at dine ting er i trygge hænder hos os. 

Læs mere om dine muligheder for opbevaring hos os.

Kontakt os allerede i dag, og gør din flytning til en god historie

Kontakt os på tlf. 7873 9808 eller info@hcandersens.dk omkring din flytning Kbh og hør mere om, hvordan vi bedst hjælper dig i din flytteproces. Du har også mulighed for, at udfylde vores onlineformular nederst på siden og få et uforpligtende tilbud.

Her kan du læse mere om vores priser for flytning i København.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen