Flyttefirma Horsens

Flyttefirma Horsens

H.C. Andersens Flyttefirma A/S klarer opgaven

Er dit hjem eller virksomhedskontor ikke længere stort nok, men tankerne om en flytning er for meget? Det kan være et stort projekt at få planlagt og koordineret en flytning, især når det kommer til nedpakning, tunge løft og få samlet et helt flyttehold. Frygt ej, du er kommet til rette sted! Lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S klare flytningen og gøre det hårde arbejde for dig, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting. 

Kunden er altid vores fokus og derfor er det vigtigt for os at yde en effektiv og gennemskuelig service.  

Er du interesseret i at vide, hvordan andre kunder har oplevet deres flytning med H.C. Andersens Flyttefirma, kan du læse om kundernes tidligere oplevelser og referencer på siden her. 

 

Som dit foretrukne flyttefirma i Horsens tilbyder vi:

  • Køb eller leje af flyttekasser, flyttetæpper m.m. 
  • Effektiv og hurtig flytning af erfarne og engagerede flyttemænd 
  • Faste lave priser uden ekstra tillæg og skjulte gebyrer  
  • Min. 2 servicemindede flyttemænd pr. flytning 
  • Opbevaring af ejendele 

Vi bestræber os altid på at skræddersy en løsning, som passer præcis på dine behov og sørger altid for at yde den bedste service for dig. 

  

Ekstraordinær service til en fast pris

Kunden er altid vores fokus, og vi bestræber os på at give dig en god kundeservice gennem hele processen. Når du skal flytte, ved vi fra vores årelange erfaring, at det hurtigt kan udvikle sig til et større projekt. Derfor står vi klar til at yde en hurtig og professionel service, som garanterer dig en oplevelse, som passer til dit behov. Du kan altid få et gratis uforpligtende flyttetilbud, og vi klarer selvfølgelig alt til fornuftige og faste priser. 

Kørsel fra os til dig er altid gratis, og vi arbejder kun med ærlige og faste priser. Når kontrakten er underskrevet af alle parter, kommer du aldrig til at betale mere end den angivne pris. Skal vi parkere i midtbyen, har vi inden vores ankomst beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som vil fremgå i kontrakten. Overstiger parkeringen dette estimat, betaler vi selvfølgelig forskellen. På denne måde ved du altid præcis, hvad du betaler for og hvad du får.  

Læs mere om vores priser her.

  

Kommer du i pladsmangel, så frygt ej

Mangler der lidt, før du er klar til at modtage dine ejendele eller har du ikke plads til det hele, så frygt ej. Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi vores kunder at opbevare ejendele i vores opbevaringslokaler. Kundetilfredshed er helt afgørende og derfor behandler vi dine ting, som var de vores egne. Vi kører dine ejendele til opbevaring, hvor de placeres forsvarligt og sikkert så intet går i stykker. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, og derfor er vores lager både videoovervåget og alarmsikret. 

  

En flytning til ethvert behov - den klarer vi!

Vores fineste opgave er at sikre dig så effektiv og nem flytning som muligt. Vi har hos H.C. Andersens Flyttefirma flere års erfaring og en stor viden inden for nedpakning og brug af flytteudstyr. Vi sørger derfor altid for at give en ordentlig og grundig rådgivning forud for din flytning. Vi skræddersyer det bedste flyttetilbud, så det passer præcis med det, du har brug for. Din tilfredshed er vores ambition og vi gør altid hvad, vi kan, for at overholde alle aftaler og mødetidspunkter.   

  

Få et uforpligtende tilbud på netop din flytning   

Vi er erfarne og professionelle flyttefolk, som mener, at ingen opgave er for lille. Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis den flytning, du ønsker. Vi tilbyder selvfølgelig også flytninger til resten af landet, og du vil altid være dækket af vores forsikringer. 

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen her på siden. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline