Flyttefirma Herning

Flyttefirma Herning

Lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S tage det tunge slæb

H.C. Andersens Flyttefirma A/S står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal flytte til eller fra Herning. Vi sørger altid for, at du får en hurtig og effektiv flytning til en fast lav pris. Du skal aldrig bekymre dig om uforudsete udgifter, vores priser er altid faste, så du kan gennemskue regningen, inden vi starter. Ingen flytteopgave er for stor eller lille, vi står altid klar til at hjælpe dig uanset størrelse på dit hus, lejlighed, værelse eller erhvervslokale.  

 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S - Dit foretrukne flyttefirma

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi altid kunden i fokus. Dine behov og ønsker er vores udgangspunkt og vi skræddersyr en løsning, så din flytning går så nemt og effektivt som muligt. Vi bestræber os på at yde den bedste service i branchen og derfor består vores flytteservice af meget mere end blot at flytte dine ejendele. Vi tilbyder blandt andet:  

  • Faste priser – uden skjulte udgifter og gebyrer 
  • Gratis uforpligtende konsultation af en kompetent flyttekonsulent  
  • Vi tilbyder flytterengøring, leje af flyttekasser, ned -og udpakning samt flyttelift 
  • Mulighed for opbevaring i vores sikkerhedsovervågede opbevaringslokaler 
  • Erfarne og punktlige flyttemænd  

Vi sørger altid for at imødekomme dine behov, uden at du skal betale mere, end hvad der fremgår i kontrakten, for vi arbejder kun med faste priser. Kørsel fra os til dig er gratis, dog har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten. Dette vil også fremgå i din kontrakt og overstiger parkeringen vores beregning, betaler vi selv differencen. Vi har kun transparente og ærlige priser, så du altid ved, hvad du betaler for.  

Læs mere om vores priser her.

 

Din tryghed er vores mål 

Du kan trygt overlade dine ejendele til H.C. Andersens Flyttefirma A/S. Du er forsikret under hele flytningen og vi behandler dine ejendele, som var det vores egne. Når du benytter vores flyttefolk, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle og kompetente flyttemænd, uanset hvilken flytning det drejer sig om. Vi er dog alle mennesker og skulle uheldet være ude, skal du huske at anmelde eventuelle skader senest 48 timer efter endt flytning.  

 

Flyttefirma Herning - Få et uforpligtende tilbud på din flytning 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid faste og overkommelige priser. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, så hvis du har brug for effektive og kompetente flyttefolk så vælg os som dit flyttefirma i Herning.  

Ingen opgave er for stor eller lille for H.C. Andersens Flyttefirma – Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står overfor. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning - alt er muligt.    

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Find vores kontaktoplysninger her eller kontakt os via kontaktformularen her på siden. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose