Flyttefirma Hellerup

Flyttefirma Hellerup

Vi står klar når du har brug for et flyttefirma i Hellerup

Står du og skal flytte til eller fra Hellerup i Nordsjælland, tilbyder vi hos H.C. Andersens Flyttefirma professionelle flyttemænd, der kan klare flytningen for dig. Vi har mange års erfaring med både store og små flytninger, og flytter både for private og erhverv. Vi ved, at det kan være tidskrævende og hårdt at skulle flytte, men vores flyttemænd sørger for at gøre det hele overskueligt og nemt for dig.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma Hellerup tilbyder vi:

 • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
 • Fast lav pris og dermed ingen efterregninger
 • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
 • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
 • Køb eller leje af flyttekasser
 • Opbevaring på vores lager
 • Forskellig typer indpakning til dine ejendele

Vi tager ansvar når vi flytter for dig

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse. Når vi flytter for dig tager vi derfor det fulde ansvar for alle dine ting, og behandler dem med stor respekt. Hos H.C. Andersens Flyttefima i Hellerup ved vi hvordan tunge ting bør håndteres, så alt når frem i god behold. Vi har mange års erfaringer med at placere flyttekasser og ejendele på den helt korrekte måde, så både bilens rum bliver udnyttet bedst muligt og alle ting i bilen står ordentligt fast.

Du kan trygt opbevare dine ejendele hos os

Er din nye lejlighed eller erhverv ikke indflytningsklar, eller har du blot brug for at få opbevaret nogle enkelte ting, så har vi mulighed for at hjælpe dig.

Vi har eget opbevaringslager, som både er alarmsikret, videoovervåget samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på, at dine ejendele er i trygge hænder hos os.

Er du interesseret i opbevaring, kan du læse mere om dine muligheder her.

Mere end bare en flytning

Vi bestræber os på, at være dit foretrukne flyttefirma Hellerup og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at skille os ud på markedet og tilbyder derfor også andre services udover flytning og opbevaring:

 • Rengøring af den fraflyttede bopæl
 • Diverse handyman services
 • Flyttetips inden fraflytning
 • Indpakning i papir, boblepalst samt bølgepap
 • Flyttetæpper, garderobekasser og møbelhunde

Skal vi være din Hellerup flytteforretning?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 78 73 98 08 eller info@hcandersens.dk omkring din flytning og høre mere om, hvordan vi bedst hjælper dig i din flytteproces. Du har også mulighed for, at udfylde vores onlineformular og få et uforpligtende tilbud.

Vi er dit flyttefirma i hele Nordsjælland og omegn. Se alle områder vi dækker.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline