Flyttefirma Glostrup

Flyttefirma Glostrup

Har du brug for et flyttefirma med høj service og lave priser?

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S ved vi, at flytning kan være en lang og besværlig proces. Vi kan derfor hjælpe dig med at gøre flytningen mere overskuelig – uanset om du skal flytte som privatperson eller virksomhed. Vores flyttemænd er vant til at flytte i alle sjællandske byer; herunder naturligvis også Glostrup. Så hvis du står og skal flytte enten til eller fra Glostrup, så lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S være dit flyttefirma Glostrup.

Derfor skal du vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S

H.C. Andersens Flyttefirma A/S foretager regelmæssigt flytninger til og fra Glostrup. Hvis du er på udkig efter et flyttefirma, der kender Glostrup ud og ind, så er vores flyttemænd de rette til at stå for din flytning. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi fast besluttet på at gøre din flytning til en god historie. Derfor tilbyder vi flytning af høj kvalitet til en lav pris. Vi garanterer dig følgende:

  • Erfarne og kompetente flyttemænd
  • Højt niveau af kundeservice – både fra det administrative hold og flyttemændene
  • At vi sender mindst to flyttemænd ud pr. flytning
  • En overkommelig, fast pris, så du undgår ubehagelige efterregninger

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder mange forskellige services, når du har brug for flytning Glostrup. Vi tilbyder at stå for både ned- og udpakning samt alle løft i forbindelse med flyttetransporten. Derudover stiller vi naturligvis dine ting ind i de rum, som du enten anviser, eller har skrevet uden på flyttekasserne ved ankomst til din nye adresse. Vi ønsker at gøre din flytning så nem og tryg som muligt. Derfor er alle vore flyttemænd kendte i Glostrup og omegn, og kender derfor hvert et vejbump, så dine ejendele bliver transporteret så sikkert som overhovedet muligt.

Du kan læse om vores privatflytning her. 

Vi kan meget mere end flytning

Foruden almindelige flytteservices, tilbyder vi som flytteforretning Glostrup også både flytterengøring og flytteopbevaring. Hvis du ønsker flytteopbevaring, flytter vi dine ejendele hen til et af vores egne opbevaringslokaler, som er både videoovervåget og alarmsikret. Her vil vi opbevare dine ejendele trygt og forsvarligt, så det ikke tager skade. Eksempelvis kan vi tilbyde at opbevare dit inventar, mens du venter på at kunne flytte ind i din nye bolig, og så kører ud med det til dig, når du er klar til at flytte ind. Hvis du har brug for opbevaring af dit inventar i en længere periode, kan vi naturligvis også tilbyde det.

Du kan læse mere omkring dine opbevaringsmuligheder hos os her 

Lad os være dit flyttefirma Glostrup

Hvis du har brug for et flyttefirma Glostrup, eller et andet sted på Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer til dine behov – og til en god pris.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin