Flyttefirma Glostrup

Flyttefirma Glostrup

Har du brug for et flyttefirma med høj service og lave priser?

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S ved vi, at flytning kan være en lang og besværlig proces. Vi kan derfor hjælpe dig med at gøre flytningen mere overskuelig – uanset om du skal flytte som privatperson eller virksomhed. Vores flyttemænd er vant til at flytte i alle sjællandske byer; herunder naturligvis også Glostrup. Så hvis du står og skal flytte enten til eller fra Glostrup, så lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S være dit flyttefirma Glostrup.

Derfor skal du vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S

H.C. Andersens Flyttefirma A/S foretager regelmæssigt flytninger til og fra Glostrup. Hvis du er på udkig efter et flyttefirma, der kender Glostrup ud og ind, så er vores flyttemænd de rette til at stå for din flytning. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi fast besluttet på at gøre din flytning til en god historie. Derfor tilbyder vi flytning af høj kvalitet til en lav pris. Vi garanterer dig følgende:

  • Erfarne og kompetente flyttemænd
  • Højt niveau af kundeservice – både fra det administrative hold og flyttemændene
  • At vi sender mindst to flyttemænd ud pr. flytning
  • En overkommelig, fast pris, så du undgår ubehagelige efterregninger

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder mange forskellige services, når du har brug for flytning Glostrup. Vi tilbyder at stå for både ned- og udpakning samt alle løft i forbindelse med flyttetransporten. Derudover stiller vi naturligvis dine ting ind i de rum, som du enten anviser, eller har skrevet uden på flyttekasserne ved ankomst til din nye adresse. Vi ønsker at gøre din flytning så nem og tryg som muligt. Derfor er alle vore flyttemænd kendte i Glostrup og omegn, og kender derfor hvert et vejbump, så dine ejendele bliver transporteret så sikkert som overhovedet muligt.

Vi kan meget mere end flytning

Foruden almindelige flytteservices, tilbyder vi som flytteforretning Glostrup også både flytterengøring og flytteopbevaring. Hvis du ønsker flytteopbevaring, flytter vi dine ejendele hen til et af vores egne opbevaringslokaler, som er både videoovervåget og alarmsikret. Her vil vi opbevare dine ejendele trygt og forsvarligt, så det ikke tager skade. Eksempelvis kan vi tilbyde at opbevare dit inventar, mens du venter på at kunne flytte ind i din nye bolig, og så kører ud med det til dig, når du er klar til at flytte ind. Hvis du har brug for opbevaring af dit inventar i en længere periode, kan vi naturligvis også tilbyde det.

Du kan læse mere omkring dine opbevaringsmuligheder hos os her 

Lad os være dit flyttefirma Glostrup

Hvis du har brug for et flyttefirma Glostrup, eller et andet sted på Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer til dine behov – og til en god pris. Du kan ringe til os på tlf. 78 73 98 08 eller sende en mail på info@hc-a.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt, uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline