Flyttefirma Gentofte

Flyttefirma Gentofte

Vi klarer din flytning nemt og hurtig

At flytte kan virke uoverskueligt. Hele dit indbo skal pakkes ned, flyttes rundt og pakkes op. Det kan være svært at bevare overblikket, og det kan tage lang tid at få styr på det hele. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S træder vi til, når flytningen skal gøres nem og overskuelig. Uanset hvor du flytter til eller fra, og uanset om du er privat- eller erhvervskunde, flytter vi dine ejendele hurtigt og sikkert.

 

Flytning efter dine behov og ønsker

Vi er ikke bare en håndfuld flyttemænd, der flytter dine ejendele fra ét sted til et andet - vi er et professionelt flyttefirma. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alle opgaver, der er relaterede til din flytning. Vi indretter os efter dig og dine behov. Vi kan enten håndtere hele din flytning eller kun hjælpe med de ting, som netop du har behov for. Du bestemmer og vi tilpasser os. I forbindelse med din flytning kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S for eksempel hjælpe med:

  • Ned- og udpakning
  • Opbevaring af ejendele
  • Flyttekasser til køb eller leje
  • Rengøring, både hvor du flytter til og/eller fra

 

Hos os er kundeservice det vigtigste og derfor falder det naturligt for os at tilbyde en skræddersyet løsning. Vi er glade, når kunden er tilfreds. Vi ved, at det er sådan man bliver et velrenommeret flyttefirma i Gentofte.

Her kan du læse, hvordan vores tidligere kunder har oplevet at flytte med os.

 

Gennemskuelig service – og altid til en fast pris

Vi hører ofte fra folk, der har benyttet sig af andre flyttefirmaer i Gentofte eller omegn, at de har fået en uheldig overraskelse på regningen efter endt flytning. Vi ved, at kilometertillæg, indpakningstillæg eller andre skjulte ekstraudgifter er en dårlig overraskelse for dig, så derfor flytter vi altid til faste aftalte priser. Vi skriver det hele med stort, så du føler, at du er i trygge hænder, når du har valgt H.C. Andersens Flyttefirma A/S som dit flyttefirma i Gentofte.

Du finder vores faste priser på flytning her.

 

Skal vi være dit flyttefirma Gentofte?

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du forsikret under hele flytningen. Vi behandler dine ejendele, som var det vores egne, men hvis uheldet alligevel skulle være ude, erstatter vi med et smil. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog, hvis du skal bruge et flyttefirma Gentofte, så tager vi en snak om netop din flytning og dine behov.  

Klik her for at indhente et uforpligtende tilbud med det samme.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin