Flyttefirma fyn

Flyttefirma Fyn

Flyttefirma Fyn – om du er tilflytter eller fraflytter, hjælper vi dig på vej

Vi kan hjælpe dig med at flytte, uanset hvor du skal hen – om du skal flytte fra den ene ende af Danmark til den anden, så hjælper vi gerne. Søger du efter flyttefirma Fyn, så er H.C. Andersens Flyttefirma A/S et oplagt valg, uanset om du flytter til eller fra Fyn. Det bliver hurtigt og nemt at flytte med os, da vi benytter rummelige flyttebiler, der kan indeholde mange møbler og ejendele.

Skal du flytte til udlandet, kan vi også hjælpe – du kan læse mere her

Vi ved hvor besværligt det kan være at flytte, så vi sørger for at effektivisere så meget af flytteprocessen som muligt. Vi kan f.eks. tilbyde at

  • Nedpakke dine ejendele
  • Flytte dine ejendele ved forsvarlig transport
  • Rengøre til- og fraflyttede bopæle og kontorer
  • Opkøbe og rydde op i dødsbo

Vi kan klare alle dele af en flytning, og står du i en speciel situation, kan du sagtens kontakte os, så finder vi ud af en løsning.

Få en positiv flytteoplevelse med H.C. Andersens Flyttefirma A/S

Der er mange fordele ved at vælge os som assistance i din flytning. Vi tilgår flytteopgaver af enhver størrelse med største omhu, og sikrer os at vi lever op til de forventninger der skulle være.

Vi kan herudover nævne følgende fordele ved H.C. Andersens Flyttefirma:

  • Fornuftig pris
  • Effektiv og personlig flytning
  • Høje kundevurderinger
  • Ejendelene er dækket af vores forsikring i henhold til forsikringsloven
  • Ekstra påpasselighed ved skrøbelige ejendele
  • God kundeservice

Herudover holder vi de aftalte deadlines, og sørger for at der ikke kommer økonomiske overraskelser, ved at sætte en fast pris fra starten.

Bestil din flytning fra et kompetent flyttefirma med venlige flyttemænd

Vi kommer med stort engagement og gør din flytning så overskuelig og positiv som muligt. Vi er et flyttefirma, der vurderer service højt. Derfor får du den bedste service-oplevelse hos os, samtidig med en effektiv kvalitetsflytning.

Vi behandler alle dine ejendele med største respekt, da vi ved at hver lille ting kan have stor betydning. De er beskyttet under transporten, og dækket af vores forsikring i tilfælde af at der skulle ske en skade. Du kan derfor trygt overlade dine ejendele til os.

Kontakt os hvis du skal bruge kompetent flytning i kategorien Flyttefirmaer Fyn. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen