Flyttefirma Frederiksberg

Flyttefirma Frederiksberg

Hos H.C. Andersens Flyttefirma giver vi dig gerne et flyttetilbud på Frederiksberg

Ønsker du at bo i en af landets hyggeligste og pæneste kommuner, så skulle du måske overveje at flytte til det mondæne Frederiksberg.

Her er boligstandarden i top, og der er ikke langt til Frederiksberg Have og Zoologisk have, hvor du kan nyde weekenderne med venner og familie.

Men en flytning til Frederiksberg kan hurtigt give ømme muskler og ridsede møbler.

Med et opkald til H.C. Andersens Flyttefirma, kan vi klare flytningen, uden at du behøver bekymre dig om ømme ben, ondt i ryggen og ting, der går i stykker undervejs.

Med sans for effektivitet, faglig ekspertise og troværdighed, leverer H.C. Andersens Flytteforretning den flytning til Frederiksberg, som du fortjener. Hos os går effektivitet og omhu hånd i hånd, for vi passer på dine ting, som var det vores egne.

Flyttefirma Frederiksberg

Når du bestiller en flytning fra fx København til Frederiksberg, er du altid garanteret en fast aftalt pris og to bomstærke flyttemænd, der flytter dine ting nemt og forsigtigt, uden du skal frygte for, at dine ting går i stykker.

Så ønsker du et flyttefirma, der gerne flytter på Frederiksberg, hvor priserne er lave, servicen i top og dine ting flyttes med et smil, så kontant H.C. Andersens Flyttefirma for et uforpligtende tilbud.

Du kan læse meget mere om vores priser her.

Vi leverer en sikker og hurtig flytning og står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Du kan kontakte os på 28 88 88 80, og få et uforpligtende flyttetilbud. Ellers kan du skrive til os – så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen