Flyttefirma Fredericia

Flyttefirma Fredericia

H.C. Andersens Flyttefirma A/S - Flyttefolk du kan stole på

Til dig, der bor i Fredericia og mangler overskud til din næste flytning, står H.C. Andersens Flyttefirma klar med et skræddersyet tilbud, der passer dine ønsker og behov. Vi tilbyder både erhvervsflytning og privatflytning og udarbejder altid løsningerne, så dine ejendele kommer trygt og sikkert til dit nye hjem, erhvervslokaler eller til opbevaring.

Vi er erfarne flyttefolk, som elsker nye opgaver og at tage en udfordring op. Vi har flere års erfaring i branchen, og sammen kan vi give dig den bedste service og pris – så ønsker du at undgå tunge løft, koordineringsstress eller mangler du et sted at opbevare dine ejendele, så står vi klar med den bedste løsning.

Du får altid faste priser. Når kontrakten er udformet og underskrevet, betaler du aldrig mere end den angivne pris.

Kørsel fra os til dig er altid gratis. Hvis vi skal parkere midt i byen, har vi udarbejdet et prisestimat på parkeringstaksten, som er regnet ind i den samlede pris for vores ydelser. Overstiger parkeringen dette estimat, betaler vi selvfølgelig differencen, så du ikke skal have flere penge op af lommen. Vi arbejder kun ud fra ærlige og transparente priser, så du altid er klar over, hvad du får! 

Læs mere om vores priser her

 

Professionel flytning - hver gang

Vi brænder for vores arbejde, og er meget passionerede omkring de løsninger, vi leverer. Med vores årelange erfaring ved vi, hvad vi kan tilbyde dig og stå inde for. Vi ved også, at vi kan tilbyde den bedste flytning til faste og lave priser både til private og erhverv. 

Vi ved, hvor stort et projekt en flytning kan være, og derfor går vi meget op i at yde den bedste kundeservice. Vi holder altid, hvad vi lover, specielt når det kommer til priser og tidsfrister, så der ikke kommer uforudsete udgifter eller regninger i løbet af processen. 

Du får altid en ærlig og professionel mening under rådgivningen. Vores flyttemænd er erfarne og dygtige, så de ved, hvad de taler om og kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig. Vi tilbyder alle former for flytteopgaver – store som små, da vi ved, at alle har forskellige behov og ønsker, som vi gerne vil imødekomme. 

 

Flyttefirma i Fredericia, som matcher dine ønsker og behov

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi meget passioneret omkring flytning og vi går altid den ekstra mil for vores kunders tilfredshed. Vi tilbyder blandt andet: 

  • Mulighed for køb og leje af flyttekasser
  • Ned- og udpakning
  • Opbevaring af ejendele, som dit nye hjem eller kontor ikke kan huse
  • Samme faste pris, uanset antal kilometer og etager
  • Fagligt dygtige flyttemænd

Vi arbejder altid for at gøre din flytning til en god historie. Du får altid en uovertruffen service og flytning i høj kvalitet.

 

Vi går ikke, før du er helt tilfreds 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er tilfredse kunder vores varemærke. Vores flyttemænd er de bedste i branchen, og de flytter altid med et smil. Vi behandler altid dine ejendele, som var de vores egne. Du kan derfor altid være tryg ved at overlade din flytning til os. 

Du er vores vigtigste person under forløbet, da det er dig, der skal have glæde af flytningen. Vi vil altid kommunikere klart og tydeligt med dig, for at sikre os, at du er tilfreds med hele forløbet. 

Du kan læse tidligere kunders referencer her.

 

Få et uforpligtende tilbud på netop din flytning  

Vi er erfarne og professionelle flyttefolk, som mener, at ingen opgave er for lille. Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis den flytning, du ønsker. Vi tilbyder selvfølgelig også flytninger til resten af landet, og du vil altid være dækket af vores forsikringer.

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen her på siden.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen