Flyttefirma Dragør

Flyttefirma Dragør

Dit flyttefirma i Dragør – lad os gøre din flytning til en god historie 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma i Dragør, tilbyder vi professionel flytning til både private og erhverv. Med mere end 2000 privatflytninger og ca. 1000 erhvervsflytninger om året, har vi stor erfaring med alle former for flytning – ingen flytning er hverken for lille eller for stor til os.

Vi har stor forståelse for, at en flytning kan virke uoverkommelig og besværlig. Derfor ønsker vi at gøre din flytning så nem og gnidningsfri som muligt.

Med en flytning fra H.C. Andersens Flyttefirma får du:

 • Hurtig og effektiv flytning af professionelle flyttemænd
 • En fast lav pris og dermed ingen efterregninger
 • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
 • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
 • Mulighed for opbevaring af ejendele

Dragør flyttefirma – hos os er både du og dine ejendele i gode hænder

Vi har et team af engagerede og dygtige flyttemænd, som tager vare på alle dine ejendele. De er uddannede i at udføre korrekte løft og er vant til at skulle håndtere tunge genstande, som sofaer, reoler, skabe mm.

Hos os går effektivitet og kvalitet hånd i hånd, og vi går ikke på kompromis med vores service. Vi bestræber os på at være det førende flyttefirma i Dragør, ved at kunne tilbyde de bedste og mest effektive løsninger.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi også opbevaring. Hvis pladsen skulle være trang i din nye bolig eller dit nye erhverv, eller boligen ikke er indflytningsklar, har du mulighed for at få opbevaret alle dine ejendele på vores lager.

Vi har stor respekt for dine ejendele og vores opbevaringslager er derfor både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på at dine ting er i gode hænder hos os. 

Læs mere om mulighederne for opbevaring her.

Flyttefirma Dragør – mere end bare en flytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi services udover flytning og opbevaring. Med os som flyttemand kan du blandt andet få gavn af:

 • Rengøring af den fraflyttede bopæl
 • Diverse handyman services
 • Flyttetips inden fraflytning
 • Køb eller leje af flyttekasser
 • Indpakning i papir, boblepalst samt bølgepap
 • Flyttetæpper, garderobekasser og møbelhunde

Vi er dit flyttefirma i Dragør og omegn. Se alle de områder vi dækker her.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen