Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark

H. C. Andersens Flyttefirma - Vi flytter med et smil

Skal dit indbo flyttes, så få det gjort af et professionelt flyttefirma, hvor de ansatte altid møder dig med et smil.

Hos Danmark Flyttemand leverer vi nemlig den flytning, du fortjener. Når vi flytter rundt om i landet, sker det med effektivitet og omhyggelighed. Vi behandler dine ting, som om, det var vores egne.

Ingen ekstraregninger fra dit flyttefirma Danmark

Når du bruger vores flyttefirma, kommer der ingen ubehagelige efterregninger. Vi giver en fast timepris og faste tilbud (inkl. Moms), så du kender prisen til punkt og prikke, inden vi møder os hos dig.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er et fast tilbud til at forstå.  Prisen når du benytter vores flyttefirma er den samme, uanset hvor lang tid flytningen tager, hvor mange kilometer vi skal køre og hvilken sal du bor på.

Flyttemand i hele landet

Vi er hele Danmarks flyttefirma. Så om du bor i Aarhus, Odense eller København, så rydder vi dit domicil til konkurrencedygtige priser. Hvis du vil se anbefaling af os, kan du se på TrustPilot.

Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma er du altid sikret:

  • Minimum en lastbil og to stærke flyttefolk
  • Vi bærer alle dine effekter, så du skal ikke røre en finger
  • En fast pris, der garanter dig mod fup og svindel

Så har du en flytning i vente og ønsker dit indbo flyttet med smil og omhyggelighed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 28 88 88 80 eller du kan udfylde vores formular.

Du bliver ikke skuffet efter at have været i kontakt med vores flyttefirma.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen