Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark

H. C. Andersens Flyttefirma - Vi flytter med et smil

Skal dit indbo flyttes, så få det gjort af et professionelt flyttefirma, hvor de ansatte altid møder dig med et smil.

Hos Danmark Flyttemand leverer vi nemlig den flytning, du fortjener. Når vi flytter rundt om i landet, sker det med effektivitet og omhyggelighed. Vi behandler dine ting, som om, det var vores egne.

Ingen ekstraregninger fra dit flyttefirma Danmark

Når du bruger vores flyttefirma, kommer der ingen ubehagelige efterregninger. Vi giver en fast timepris og faste tilbud (inkl. Moms), så du kender prisen til punkt og prikke, inden vi møder os hos dig.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er et fast tilbud til at forstå.  Prisen når du benytter vores flyttefirma er den samme, uanset hvor lang tid flytningen tager, hvor mange kilometer vi skal køre og hvilken sal du bor på.

Flyttemand i hele landet

Vi er hele Danmarks flyttefirma. Så om du bor i Aarhus, Odense eller København, så rydder vi dit domicil til konkurrencedygtige priser. Hvis du vil se anbefaling af os, kan du se på TrustPilot.

Når du bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma er du altid sikret:

  • Minimum en lastbil og to stærke flyttefolk
  • Vi bærer alle dine effekter, så du skal ikke røre en finger
  • En fast pris, der garanter dig mod fup og svindel

Så har du en flytning i vente og ønsker dit indbo flyttet med smil og omhyggelighed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på telefon 28 88 88 80 eller du kan udfylde vores formular.

Du bliver ikke skuffet efter at have været i kontakt med vores flyttefirma.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin