Flyttefirma Brøndby

Flyttefirma Brøndby

Vi leverer services, der gør din flytning til et eventyr

Hos H.C. Andersens Flyttefirma lægger vi stor vægt på, at din flytning bliver så nem og problemfri som muligt, og derfor har vi specialiseret os i services, der gør din flytning til et eventyr. Når du flytter med os, kan du nemlig klare mange af de praktiske gøremål gennem vores firma som f.eks.

 • Køb af tilbehør til din flytning
 • Nedpakning af dine ting
 • Opbevaring af dine ting

Mere kan du ikke forlange af dit flyttefirma i Brøndby.

Brøndby flyttefirma opbevarer dine ting

Som dit flyttefirma Brøndby kan du forvente, at vi leverer den bedste kundetilfredshed. Det er fordi, at vi gerne hjælper vores kunder med de dele af flytningen, der normalt gør oplevelsen til lidt af et mareridt. For eksempel tilbyder vi muligheden for at opbevare dine møbler, inventar og ejendele i vores sikkerhedsovervågede opbevaringslokaler, hvis du ikke helt er klar til at flytte ind, eller bare mangler et sted, hvor du kan have dine ting.
Vi kører tingene til opbevaring og hjælper med at stable dem, så de både fylder så lidt som muligt og står forsvarligt og sikkert. Så er vi sikre på, at intet er gået i stykker eller væltet, når vi kommer tilbage og henter dine ting.

Opbevaringslageret er videoovervåget og alarmsikret. Vores lager er også beskyttet mod skadedyr.

Vil du gerne vide mere om vores opbevaringsmuligheder, så klik her for mere information.

Flyttefirma Brøndby – et nemt sted at skaffe det du skal bruge

I vores flyttefirma i Brøndby sørger vi for, at du kan leje eller købe de nødvendige ting i ordentlig kvalitet til din flytning. Vores flyttekasser er nogle af de bedste og stærkeste der findes. De kan indeholde helt op til 60 kg. pr. kasse mod de 20 kg, som ellers er det normale, hvis du køber kasserne hos et byggemarked eller lignende.

Du kan også købe eller leje:

 • Bølgepap
 • Bobleplast
 • Silkepapir
 • Flyttetæpper

Uanset om du skal leje flyttekasser til en enkelt flytning eller vil købe flyttekasser for at beholde dem, har du muligheden hos os.

For mere info om køb eller leje af flyttekasser klik her.

Vi står altid klar til at give dig gode råd og flyttetips

Hvis du finder flytteprocessen en smule uoverskuelig, står vi gerne til rådighed med behjælpelige flyttetips. Vi anbefaler er du er forberedt på følgende ting, inden du starter på flytningen:

 • Er du klar, når dine flyttemænd ankommer?
 • Fik du pakket alle dine skrøbelige ting forsvarligt?
 • Er alle dine ejendele ordentligt pakket i mærkede flyttekasser?
 • Har du sørget for at der ikke er mere end 20 kg i en flyttekasse?
 • Kan flyttebilen parkere tæt på dit hjem, og er der noget, der kan gøres for at sikre nemmere adgang til flyttebilen?

Hvis du gerne vil opdateres med flere gode flyttetips eller andre god råd så følg os på vores Facebook side her.

Vi ser frem til at gøre din flytning til et eventyr, så ring endelig til os på telefon: 78 73 98 08 eller skriv til os på info@hc-a.dk. Du kan også udfylde vores kontakt formular her. Uanset hvad du vælger, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca