Flyttefirma Amager

Flyttefirma Amager

Vi klarer flytningen når du har brug for et flyttefirma på Amager

En flytning er ikke altid en overskuelig og nem proces, specielt ikke hvis man skal flytte til eller fra et trafikeret byområde som Amager. Hvad enten det er privat- eller erhvervflytning, tilbyder vi hos H.C. Andersens flyttefirma effektive og stærke flyttemænd, som er klar til at gøre din flytning til en god historie.

Hos H.C. Andersens flyttefirma Amager tilbyder vi:

  • Faste lave timepriser og ingen efterregninger
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Professionelle og effektive flyttemænd
  • Samme pris, uanset kilometertal og etage
  • Opbevaring af de ejendele du ikke selv har plads til

Vi har et forskelligt udvalg af flytteløsninger, alt efter hvor meget der skal flyttes. Derfor har vi også den rette løsning for dig.

Mere end bare et flyttefirma

Vi sætter altid vores kunders tilfredshed først og tilbyder derfor andre services udover flytning, så det bliver så nemt for dig som muligt. Vi mener, at det er vigtigt at du som kunde føler dig i trygge hænder og får den bedste helhedsoplevelse med din flytning. Hos H.C. Andersens flyttefirma går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi bestræber os på, at være et af de bedste flyttefirmaer Amager. Hos os har du blandt andet mulighed for at få udført diverse handyman services ved til- og fraflytning, samt få dine ejendele opbevaret i et alarmsikret og videoovervåget opbevaringslager.

Læs mere om dine muligheder for opbevaring her.

Udover flytning, har du mulighed for:

Dit flyttefirma Amager – dine ejendele er i sikre hænder hos os

Selvom vi har fokus på effektivitet, har vi stadig stor respekt for dine ejendele og vi sørger altid for, at flytte dem med den største omhu. Vores engagerede og dygtige flyttemænd har stor erfaring med alle former for flytning, og de ved derfor hvordan man bedst muligt håndterer dine ejendele. Vi har forståelse for at det kan være en omfattende proces at skulle flytte, vi står derfor klar til at hjælpe dig med din flytning på Amager, så du kan bruge din tid på andre ting.

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din flytning, og høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os på tlf. 78 73 98 04 eller udfyld vores onlineformular.

Hos H.C. Andersens flyttefirma flytter vi i hele København og omegn. Se alle de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose