Flyttefirma Århus

Flyttefirma Århus

Kalder dit næste eventyr? – Lad os hjælpe dig på vej 

Vil du have mere tid til dine venner, familie og medarbejdere så lad os hjælpe dig godt på vej mod dit næste eventyr. H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring med at hjælpe både privat- og erhvervskunder med effektiv og overskuelig flytning. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre din flytning til en god historie. Uanset om der er tale om et hus, kontor eller værelse vil vores kompetente flyttefolk klare opgaven med et smil. Vi er meget passionerede omkring flytning - Vi forstår, at det kan være svært at overlade sine ejendele til andre, derfor yder vi den største ekspertise og bedste service på området og behandler altid dine ting, som var det vores egne. 

H.C. Andersens Flyttefirma garanterer flytninger i høj kvalitet, da vi kun bruger de bedste folk, som kan deres kram. Vores flyttefolk er erfarne og professionelle og vi sikrer altid, at de har de rette kompetencer til netop dit behov. Din flytning skal være en god historie og vi arbejder hårdt for at sikre, at du efterlades med et smil på læben og får en god oplevelse.  

Du vil aldrig komme til at betale mere, end den pris der er angivet i kontrakten, for vi arbejder kun med faste og ærlige priser! Når vi kører ud til dig, er dette altid gratis, dog har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som vil fremgå i kontrakten. Taksten er indregnet i vores samlede pris og hvis parkeringen overstiger dette, er det på vores regning.  

Læs mere om vores priser her.

  

En flytning, der er til at forstå 

Vores fineste opgave er at sikre dig så effektiv og nem en flytning som muligt. Med vores mange års erfaring, er vi mestre i alle aspekter af din flytning. Vi er altid behjælpelige med en grundig rådgivning forud for din flytning, så du hele tiden er tryg i processen og ved hvad der skal ske, når flyttemændene kommer. Du modtager altid et skræddersyet tilbud, som passer præcis på dine behov og ønsker. Prisen er altid fast, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser undervejs.  

 

Vi tilbyder alt, hvad du behøver   

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder alt, hvad du har brug for. Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma i Århus og derfor stiller vi høje krav til vores folk. Vi sikrer, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og ekspertise, til det job de skal udføre. På den måde sikrer vi dig en flytteservice i kompromisløs kvalitet. Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikret en professionel flytning.  

Ingen flytninger er ens og for at imødekomme dine ønsker og behov, hvad end det er privat eller erhverv, tilbyder vi forskellige services, for eksempel: 

  • Leje og køb af flyttekasser, flyttetæpper og andet indpakning 
  • Opbevaring på vores sikre og overvågede opbevaringslager 
  • Effektiv flytning med fagligt dygtige flyttemænd 
  • Både ned- og udpakning  
  • Faste priser - Ingen skjulte gebyrer og udgifter 

 

Flyttefirma Århus - få et uforpligtende tilbud på din flytning 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid faste og overkommelige priser. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, så hvis du har brug for effektive og kompetente flyttefolk så vælg os som dit flyttefirma i Århus.  

Ingen opgave er for stor eller lille for H.C. Andersens Flyttefirma – Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står overfor. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning - alt er muligt.    

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen her på siden. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen