Flyttefirma

Flyttefirma

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er din garanti for en professionel flytning

Med sans for effektivitet, faglig ekspertise og troværdighed leverer H.C. Andersens Flyttefirma A/S den flytning, som du fortjener og har brug for. Vi klarer store såvel som små flytninger både indenlands og udenlands og for private og erhverv – vi er din hjælpende hånd. Vores flyttemænd er uddannede og har kompetencerne i orden til at tage sikkert hånd om dine ejendele. Vores medarbejdere møder dig altid med et smil på læben – det er det første skridt på vejen til at gøre din flytning til en god historie.

 

Privatflytning

En flytning er ofte en uoverskuelig og besværlig proces, som kræver tid, kræfter og energi. Det kan derfor være en fordel at overlade arbejdet til et flyttefirma, som ved, hvad de gør. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du et professionelt og effektivt flyttefirma, som kan varetage hele flytningen og mere til. Alt efter dit behov og ønsker kan vi både sørge for nedpakning, flytning, udpakning samt opbevaring af dine ejendele, mens du bruger tiden på vigtigere ting.

Læs mere om vores privatflytning her.

 

Erhvervsflytning

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikret en nem og effektiv flytning. Vi kan varetage hele firmaflytningen – både nedpakning, flytning og udpakning, så mindst muligt af din eller jeres arbejdstid går tabt. Vores flytninger er alle kendt for kvalitet, tryghed og effektivitet med en kundeservice udover det sædvanlige. Ifølge vores kunder er vi det bedste flyttefirma, så du kan derfor trygt overlade erhvervsflytningen til os.

Ligesom ved andre typer flytninger tilbyder vi også flytterengøring i forbindelse med kontor- og domicilflytninger. Vi har desuden kompetencer til både nedtagning af IT-udstyr og genopsætning af IT på den nye arbejdsplads, så I hurtigt kan komme i gang med arbejdet igen.

Læs mere om erhvervsflytning her.

 

Opbevaring 

I forbindelse med en flytning kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at opbevare sit indbo. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder vi derfor naturligvis også opbevaring. Uanset om du blot har behov for opbevaring i et par dage eller har behov for at opbevare i flere måneder, har vi et sikkert opbevaringsrum til dine ting.

Vores opbevaringslokaler er sikkerhedsovervågede med video og alarm, så du kan trygt overlade dine ejendele eller din virksomheds inventar til os. Opbevaringsrummene er desuden beskyttet mod skadedyr. Vi er nænsomme i vores flytning og opbevaring, så vi sørger for, at tingene står sikkert og forsvarligt.

Læs mere om vores muligheder for opbevaring her. 

 

I vores flyttefirma passer vi på dine ejendele som var det vores egne

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S går effektivitet og omhu hånd i hånd. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden, når vi flytter dine ting. Vi passer nemlig på dine ejendele, som var det vores egne. Vi sørger for en effektiv og gnidningsfri flytning, og har ekspertisen til at håndtere de fleste former for flytninger.

Hos os er en pris altid til at forstå, da vi giver dig et fast tilbud. Hvis du vil se anbefalinger fra vores kunder, så klik på TrustPilot

 

H.C. Andersens Flyttefirma yder markedets bedste service til markedets bedste priser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vores ambition, at du skal have mest mulig flytning for pengene. Vi arbejder altid med timepris og/eller faste priser, så du kender din pris på forhånd og dermed ikke risikerer nogle uforudsete udgifter. Alle vores flytninger inkluderer minimum to flyttemænd og en lastbil.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vores flyttefirma pris i forhold til din situation.

Du kan også læse mere om vores priser her.

 

Vi flytter i hele landet

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er hele Danmarks flyttefirma. Uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset hvor du skal have flyttet dine ting hen, så er vi klar til at hjælpe dig med en sikker og hurtig flytning.

Du kan se, hvilke områder vi dækker her. 

 

Langdistanceflytning

H.C. Andersens Flyttefirma A/S foretager også langdistanceflytninger uden for Danmarks grænser. Vi har stor erfaring med at flytte over lange distancer, så hvis du synes, at det virker uoverskueligt at skulle flytte over landegrænser, kan du trygt overlade ansvaret til os.

Som en del af vores flytteservice får du en konsulent tilknyttet, som sammen med dig vil planlægge flytningen, så dine behov bliver mødt. En flyttekonsulent kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan dine ejendele bedst pakkes ned, samt svare på eventuelle spørgsmål vedrørende din flytning.  Konsulenten er også med til selve pakningen af container eller flyttebil.

Har du særlige genstande, som kræver ekstra beskyttelse, så pakker vi i specielle kasser, som sørger for, at dine ejendele trods den lange rejse kommer sikkert frem.

Bliv klogere på at flytte på langdistance her. 

 

Gode tips til din flytning

En flytning kan virke uoverskuelig. H.C. Andersens Flyttefirma A/S er naturligvis sat i verden for, at din flytning bliver nem og gnidningsfri, men der er stadigvæk en række ting, du selv kan gøre for at lette dit stressniveau i forbindelse med flytningen. Derfor har vi samlet en række tips, der kan gøre din flytning mere overkommelig og effektiv. Det er eksempelvis en god idé at:

  • Luge ud i dine ting inden din flytning – der er ingen grund til at flytte ting, som du ikke bruger
  • Være klar og have pakket, når flyttemændene ankommer
  • Sørge for at hver flyttekasse ikke vejer mere end 20 kg

Du kan læse resten af vores flyttetips her. 


Historier fra vores glade kunder

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S gør vi en dyd ud af at levere en uovertruffen service. Derfor er vi glade for, at det også bliver bemærket af vores kunder.

Vi modtager mange forskellige typer flytteopgaver – alt fra en flytning af indbo fra Sydfrankrig til en flytning af bryllupsgaver og overskydende drikkevarer. Du kan læse om disse flyttehistorier og se en lang række andre referencer fra vores kunder her. 

Du kan også se respons og anmeldelser fra vores kunder her på Trustpilot. 

 

H.C. Andersens Flyttefirma – Vi gør din flytning til en god historie

Har du brug for et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores priser på f.eks. flyttekasser?

Du finder alle vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen