Flytte til udlandet

Flytte til udlandet

Selvom vi kalder os H.C. Andersens Flyttefirma, så flytter vi også gerne for private eller virksomheder, der har valgt at rykke teltpælene op og flytte til udlandet.

Flytte til udlandet

Billige biler, lavere afgifter eller nye udfordringer. Der kan være mange gode argumenter for at rykke ud af Danmark. Men uanset motiverne så kræver det at flytte til udlandet et stabilt flyttefirma, der har erfaring og professionelle medarbejdere, der tager hånd om dine ting, som var det deres egne.

H.C. Andersens Flyttefirma – vores flytninger kender ingen grænser

Når I bestiller en flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma, kender I altid prisen på forhånd, da vi giver faste timepriser og tilbud på, hvad det kommer til at koste jer at flytte til udlandet.

Så ønsker I at krydse landegrænser og rykke til udlandet, så meld flytning til myndighederne og kontakt herefter H.C. Andersens Flyttefirma. Så klarer vi resten, så I hurtigt kan falde til i de nye omgivelser.

Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud indenfor 24 timer.

Du finder alle vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen