Flytte til SydSverige

Flytte til SydSverige

H. C. Andersens Flyttefirma flytter gerne for private eller virksomheder, der ønsker at bo i områder, der tidligere var en del af Kongeriget Danmark. Herunder selvfølgelig også det at flytte til SydSverige.

Flytte til SydSverige

Ønsker du en uspoleret natur, billige biler, eller måske de lækre kanelbullar, så skulle du overveje at flyt til Sverige.

Men uanset hvad der drager, så kræver det at flytte til SydSverige et stabilt flyttefirma, der har erfaring og professionelle medarbejdere, der tager hånd om dine ting, som var det deres egne.

H. C. Andersens Flyttefirma – Sikker flytning over sundet

Når I vælger at flytte til Sverige med H. C. Andersens Flyttefirma, kender I altid prisen på forhånd, da vi giver faste timepriser og tilbud på, hvad det kommer til at koste jer at flytte over Øresund.

Så ønsker I at krydse landegrænser og rykke til SydSverige, så meld flytning til myndighederne og kontakt H. C. Andersens Flyttefirma. Så klarer vi resten, så I hurtigt kan falde til ovre hos svensken.

Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud inden for 24 timer, der gør det nemt og billigt for jer, der ønsker at flytte til SydSverige.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen