Flytte til Norge

Flytte til Norge

H.C. Andersens Flyttefirma rykker ud for dig, der ønsker at flytte til Norge. Vi flytter gerne for private eller virksomheder, der planlægger at bo i den tidligere danske koloni, der i dag er kendt for deres enorme oliereserver.

Flytte til Norge

Norge byder på en uspoleret natur, et stort arbejdsudbud, og et godt velfærdssystem, der minder om det, vi har i Danmark. Men uanset hvad der drager dig nordpå, så kræver det at flytte til Norge et stabilt flyttefirma, der har erfaring og professionelle medarbejdere, der tager hånd om dine ting, som var det deres egne.

H.C. Andersens Flyttefirma – Sikker flytning til Norge

Når I vælger at flytte til Norge med H.C. Andersens Flyttefirma, kender I altid prisen på forhånd, da vi giver faste timepriser og tilbud på, hvad det kommer til at koste jer at flytte.

Så ønsker I flytte til Norge, så meld flytning til myndighederne og kontakt H.C. Andersens Flyttefirma. Så sørger vi for jeres ting, så I kan koncentrere jer om at komme ombord på Oslobåden.

Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud inden for 24 timer, der gør det nemt og billigt for jer, der ønsker at flytte til Norge.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen