Flytte København

Flytte København

Skal du flytte i København, kan det være en rigtig god ide at hyre et flyttefirma, der kender området godt. København er en hyggelig storby, der er kendt for mange smalle trappeopgange, hvor indbo nemt kan blive beskadiget, når det bæres ned og op. Dertil kommer, at mange møbler simpelthen er for store til at gå igennem dørkarme og bæres ned, og i stedet må hejses ud og ned. Her er der brug for en flyttelift og erfarne flyttemænd, der ved hvordan dette skal gøres, så der undgåes ridser og skrammer.

H.C. Andersens Flytttefirma har bosæde på Sølvgade inde midt i København. Vi er vant til at flytte i Kbh på en daglig basis, og det er her vi foretager størstedelen af vores flytninger. Ud over at være yderst professionelle når vi flytter folks dyrebare ejendele, har vi flytteudstyret i orden. Vi har naturligvis en flyttelift, bæreseler, flyttehunde og diverse udstyr til at beskytte inventar under flytningen. Dertil kommer, at vi er hjemmevante i Københavns trafik når vi flytter. Dette betyder, vi kender hvert gadehjørne og transporterer jeres ting, så de altid kommer frem i god stand.

Skal du flytte København?

At flytte i københavn kræver megen planlægning, især hvis man har mange tunge ejendele, og måske flytter med både børn og kæledyr. H.C. Andersens Flyttefirma er ikke bare flytteeksperter i Kbh, men vi fungerer også gerne som flytte-koordinatorer. Vi kan stå for enkeltdele af jeres flytning, eller påtage os hele flytteprojektet, hvor vi udarbejder en fuld plan for jer og står for alt lige fra nedpakning til efterfølgende rengøring af det fraflyttede.

Få tips til flyttefirma København her.

Kontakt os for et helt uforpligtende tilbud og besigtigelse, og gør din flytning i København til en god oplevelse, helt uden stress!

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan