Flytning og opbevaring

Flytning og opbevaring

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder flytning og opbevaring i hele Danmark

H.C. Andersens Flyttefirma ApS’ kompetente medarbejdere arbejder hårdt for, at du får den bedste service både før, under og efter din flytning. Vi overholder alle indgåede aftaler med vores kunder og har ingen skjulte gebyrer. Det er din sikkerhed for en nem og sikker flytning og opbevaring. Vi flytter og opbevarer for både private og erhverv i hele landet.

 

Lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S gøre arbejdet

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S ved vi, hvor krævende det er at skulle flytte. Derfor tilbyder vi professionel flytning og flytteopbevaring til alle vores kunder. Vi er gerne med fra start med nedpakning af dine ejendele. Vores fagligt dygtige og fysisk stærke flyttemænd ved præcist, hvordan dine ting skal pakkes for at undgå, at dine ting tager skade undervejs. Det er din garanti for en sikker flytning.

Vi tilbyder flyttekasser, indpakning og emballage, som skal til for at sikre, at dine ejendele er klar til transporten. Vi benytter kun moderne flytteudstyr for at undgå forlænget tid med flytningen samt en sikker transport. Vores flyttebiler er udstyret med sækkevogne, flyttehunde og bæreseler, så møbler og tunge kasser nemt kan flyttes, uafhængig af, hvilken sal vi skal flytte fra/til. Vi tilbyder desuden hjælp til udpakningen.

Læs mere om vores ned- og udpakning her.

 

Vi tilbyder også flytte opbevaring i vores sikrede opbevaringslokaler

Kan det hele ikke være i din nye bolig, eller kan du ikke flytte ind i den med det samme, så tilbyder vi at opbevare dine ting for dig. Hos os får du opbevaret dine ting i store specielle aflåste kasser, så du ikke skal bekymre dig om dine ting. Vores lagerrum er temperaturstyret, fugt- og skadedyrssikrede og er alle udstyret med video og tyverialarm. Du kan derfor trygt overlade dine ting til opbevaring hos os.

Vores opbevaringsløsninger er mange, og vi har også kapacitet til at opbevare til erhverv.

Læs mere om vores opbevaring her.

 

Kontakt H.C. Andersens Flyttefirma ApS for din næste flytning og opbevaring 

Vil du høre mere om flytning og opbevaring, så tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma ApS gør vi din flytning til en god historie.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan