Flytning København

Flytning København

Skal du flytte i København, er dit inventar i sikre hænder hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S 

En flytning kan være et stort arbejde, og det er ikke altid nemt at overskue, hvad det kræver. Det ved vi hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S, og derfor har vi alt, du skal bruge, for at din flytning sker smertefrit. Uanset om det er en privat- eller erhvervsflytning, så har vi alt i flyttekasser, indpakning og emballage. Alt vores udstyr er selvfølgelig i den bedste kvalitet. Vi garanterer en professionel flytning, hvor du kan være sikker på, at vi passer på dine ejendele, som var det vores egne.

 

Uanset størrelsen på din flytning er vi den rette for dig 

Vi har over 2000 private flytninger og 1000 erhvervsflytninger om året, så vi har solid erfaring med store og små flytninger. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S stræber vi efter at gøre din flytning til en god historie, og vores kunders tilfredshed har første prioritet.

Vi har en stor vifte af ydelser til både privat- og erhvervsflytning, og her kan du se noget af det, vi tilbyder vores privatkunder:

  • Lejlighedsflytning
  • Husflytning
  • Opbevaring
  • Nedpakning og udpakning
  • Gratis besøg af en af vores flyttekonsulenter

 

Er du erhvervskunde kan vi blandt andet tilbyde dig:

  • Kontorflytning
  • Domicilflytning
  • Intern flytning
  • Nedpakning og udpakning
  • Opbevaring

Du kan læse mere om vores ydelser og priser ved at klikke her.

 

Altid fast pris på flytning København 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi ingen skjulte gebyrer eller tillæg, og vi giver altid en fast pris på din flytning. Du får altid mindst to flyttemænd stillet til rådighed, men du bestemmer selv, om du vil have flere. Du bestemmer også selv størrelsen på flyttebilen, så den passer til præcis dine behov og ønsker. Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikker på, at du er i fokus, og du kan stole på, at vi leverer hurtig og effektiv flytning for dig.

Du kan læse mere om fordelene ved at hyre os samt se vores faste priser ved at klikke her. Hos os er du altid garanteret billig flytning København. 

 

København flytning? Lad os hjælpe dig med lige det, du har brug for

Uanset om det er privat eller erhverv, så hjælper vi dig med din flytning i København. Vi er eksperter i flytning København, og sidder klar, hvis du har brug for rådgivning eller vil have et tilbud på din flytning. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline