Flytning

Flytning

En flytning kan være en ny og spændende del af dit liv

Mange studerende oplever for første gang at flytte hjemmefra, når de skal på studiet. Ligeledes er der mange, der flytter, når de får nyt arbejde, gifter sig eller på anden måde har en trang til en flytning. Det er en utrolig spændende tid og bringer mange interessante emner med sig, som ofte kan være lidt svært at finde rundt i.

En flytning består af mange ting: Hvordan får jeg mine ting ned fra lejligheden og til min nye bolig? Hvilke ting skal jeg have med? Kan jeg styre min økonomi? Stil så mange spørgsmål som muligt, men forsøg også at svare på så mange af dem du kan, så du er bedre rustet.

Er du klar til en flytning?

Der kan være mange ting, man skal afklare med sig selv, når man skal tage del i en flytning. Specielt hvis man måske har boet i Jylland, og nu skal til København og studere som ung mand eller kvinde. Det er en omvæltning af olympiske proportioner og giver lejlighed til en masse spørgsmål. Det første er økonomien. Mange forbereder sig i mange år på en flytning, men det er ikke alle. Hvis du allerede i gymnasietiden har ført små regnskaber og budgetter, så er du godt kørende, da du forstår princippet i økonomi til en flytning. Det kan være et virvar at hitte ud af med alle de nye udgifter, der nu kommer på bane. Husleje, vand, varme, el, licens (hvad er det nu for noget? Og hvem er ham licensmanden?).

Der er altså utallige udgifter forbundet med en flytning, men hvis du har økonomien i orden – dermed ikke sagt, at du tjener meget – men hvis du kan administrere dine penge, og forstår at bruge dem fornuftigt, så er du godt rustet til en flytning. Derudover skal du også overveje den med dig selv. Er du klar til en flytning? Du kommer uden tvivl til at have en hotline hjem til mor, men lige så langsomt lærer du at færdes i denne nye verden, hvor kun du tager beslutningerne. Det er meget trial and error, men det er en berigende oplevelse at være alene om ansvaret.

Få så den flytning sat i gang!

Hvis du føler dig klar, så spring ud i det! Få en flytning sat i gang, og kom ud og oplev denne fagre nye verden, som vi alle lever i. Held og lykke – og husk rugbrød!

For at få et billigt og uforpligtigende tilbud på en god flytteforretning kan du kontakte H. C. Andersens Flyttefirma mandag - fredag: 8:00 - 18:00, samt lørdag: 8:00 – 15:00 på tlf. 78 73 98 05 eller indtaste dit telefonnummer på vores hjemmeside, og så kontakter vi dig.

Du kan også læse, hvad vores kunder siger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin