Flyt adresse

Flyt adresse

Står du og skal flyt adresse, leverer H.C. Andersens Flyttefirma gerne den flytteservice, du har brug for.

En flytning indebærer ofte et stort arbejde, der som minimum kræver et par ugers ferie for at få det hele på plads.

Der er både det praktiske ved computeren som eksempelvis adresse flytning og flytning af post. Men så er der også alt indboet, der skal pakkes i kasser, så det kan transporteres sikkert og godt til dit nye hjem.

Når det kommer til flytning af indbo, har H. C. Andersens Flyttefirma den rutine og erfaring, der betyder, at dine møbler, bogkasser o. lign. flyttes nemt og bekvemt, uden du behøver at anstrenge dig unødvendigt. Vi sørger godt og kort for at slæbe dine tunge ting, så du i stedet for overskud til at ordne alle de andre praktiske ting som for eksempel at male i dit kommende hjem eller meld flytning på internettet.

Vi hjælper dig gerne med at flyt adresse

Hos H. C. Andersens Flyttefirma anstrenger vi os for at gøre din flytning til et sandt eventyr. Derfor har vi opkaldt vores foretagende efter den store digter fra Odense. Ligesom i eventyrene opfylder vi også ønsker. Nemlig dine flytteønsker. Dermed ved du, at når du bestiller H. C. Andersens Flyttefirma til at stå for din flytning, så bliver alt som du gerne vil have det.

Vi er nemlig sat i verden for at tilbyde flyttehjælp til både erhverv og private. Alle flytninger udføres til konkurrencedygtige priser, og vores service omfatter både de helt store og de mindre flytninger.

Ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, så udfyld vores formular her på siden eller ring på telefon 78 73 98 05.  Vi gør det at flyt adresse til et eventyr, du aldrig vil glemme.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen