Erhvervsflytning København

Erhvervsflytning København

Hvorfor bruge en flytteforretning til erhvervsflytning København?

Der er utroligt meget at skulle tage hensyn til, når det kommer til planlægningen af en virksomhedsflytning i kbh, hvad enten I er en større eller mindre virksomhed. I har måske også lagerhaller som skal flyttes, eller specielt tungt inventar. Alt dette kræver nøje planlægning og koordinering, og skal foretages så professionelt som overhovedet muligt, for at mindske omkostninger og tabt arbejdstid. Pengene til et flyttefirma er hurtigt tjent hjem, når man opvejer mod spildt arbejdstid og eventuelle skader på genstande under flytningen. Dertil kommer logistik og eventuelt special flytteudstyr, som vi hos H.C. Andersens Flyttefirma naturligvis har med, når vi står for jeres erhvervsflytning.

H.C. Andersens Flyttefirma og erhvervsflytninger

Vi er hos H.C. Andersens Flyttefirma eksperter i erhvervsflytning København. Vi tilbyder at stå for hele, eller enkelte dele af flytningen. Vi laver skræddersyede aftaler til hver enkelt erhvervserflytning i samarbejde med jer og jeres virksomhed. Forud for en firmaflytning giver vi naturligvis en gratis inspektion og udarbejder et fast, uforpligtende tilbud.

Flytte-koordinering ved firmaflytning

Vores flyttemænd er vant til at nedpakke kontorer og erhvervslokaler, så det gøres mest effektivt. Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed at komme hurtigt på plads efter en erhvervsflytning. Den tid, der bruges på at flytte, kan der ikke arbejdes, hvilket betyder spildt indtjening for virksomheden. Derfor er pengene rigtig godt givet ud når I vælger H.C. Andersens Flyttefirma til at stå for jeres erhvervsflytning i kbh. Vi tilbyder også at flytte uden for sædvanlig arbejdstid, således medarbejdernes spildte arbejdstid minimeres.

Kontakt os for nærmere information om mulighederne her

Sikkerhed, tryghed og effektivitet

Tungt inventar, skrøbelige og ikke mindst dyrebare ting for virksomheden, så som computere, er noget vi er vant til at håndtere til dagligt. Vi ved præcis, hvordan virksomhedens vigtigste ejendele skal pakkes ned og transporteres, så intet tager skade. Når du booker en erhvervsflytning gennem os, er du altid sikker på topkvalitet og tryghed.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen