Billig flyttefirma

Billig flyttefirma

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder kvalitetsflytninger til faste priser

Hvis du leder efter et godt og billigt flyttefirma med faste og gennemsigtige priser, så bør du overveje H.C. Andersens Flyttefirma. Vi har nemlig ikke bare gode priser men leverer samtidig flytninger af høj kvalitet og en professionel service.

Ønsker du et godt og billigt tilbud på din flytning, kan du udfylde en formular her. 

 

Grundig flyttehjælp til konkurrencedygtige priser

Har du søgt på billig flyttefirma København, billig flyttefirma eller flyttefirma tilbud, så er du kommet til det rette sted. H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder gode priser for en service, der er helt i top. Det betyder blandt andet, at du får:

  • Gratis kørsel i Odense og København
  • Handymanservice
  • Indpakning og materialer til nedpakning, der er inkluderet i priserne
  • Gratis, uforpligtende konsulentbesøg

 

Desuden har vi ikke tillæg på:

  • Aften
  • Weekend
  • Helligdage

Se en oversigt over vores priser her. 

Du kan læse mere om flyttetilbud i København her.  

 

Simple prispakker

Vi har lavet faste prispakker, så det er nemmere at finde den løsning, der fungerer bedst for dig. Du kan se vores priser her. 

Hvis du leder efter en anden løsning, end dem vi har nævnt, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tilpasse en løsning til dine behov. 

Desuden er der selvfølgelig forsikring på dine ejendele under flytningen, uanset hvilken løsning, du vælger.

 

Billig flyttefirma, der kan det hele

Hos H.C. Andersens Flyttefirma sætter vi en ære i at være kundernes foretrukne flyttefirma. Vi arbejder hårdt for at leve op til kundernes forventninger blandt andet ved at tilbyde en bred vifte af services til konkurrencedygtige priser – altid med et smil.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 

Udover selve flytningen, tilbyder vi også yderligere services, så du kan planlægge din flytning efter dine behov:

 

Vi samler på glade kunder

Hos H.C. Andersens Flyttefirma gør vi din flytning til en god historie. Det indebærer en grundig og professionel håndtering af hele processen fra start til slut. Vi løser en bred vifte af opgaver inden for flytning og vores høje grad af kundetilfredshed taler næsten for sig selv. Når du vil have en god flytteoplevelse, så er vores flyttemænd nogle af de bedste, du kan finde.

Se selv hvad vores kunder siger her. 

 

Kontakt os for at få dit uforpligtende tilbud

Hos H.C. Andersens Flyttefirma glæder vi os altid til at hjælpe nye og gamle kunder med deres flytning.

Find vores faste priser her og indhent dit uforpligtende flyttetilbud her. 

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål - find vores kontaktoplysninger her. 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen