Billig flyttefirma

Billig flyttefirma

Oplever du, at det tager pusten fra dig at flytte? Så kontakt et flyttefirma, der klarer arbejdet

Det kan være en rigtig hård omgang at skulle flytte for enten dig selv, venner og familie, eller stå for rydning dødsbo. Der er både nedpakning, koordinering af hjælp, billeje og den fysiske udfordring med at bære sofaer, reoler, og tunge papkasser frem og tilbage.

Med H.C. Andersens Flytteforretning er der lys for enden tunnelen. Vi tilbyder billig flytning, for enhver, der er på jagt efter billige flyttefirmaer. Vi ved hvor dyrt og besværlig en flytning kan være, særligt for unge, der skal flytte hjemmefra.

Billig flytning København

Ønsker du et tilbud på flytning fra H.C. Andersens Flyttefirma så kontakt os endelig og aftal et tidspunkt for flytningen. Så sikrer vi dig høj kvalitet for det arbejde, som vores professionelle flyttemænd udfører.

Du er sikret en sms fra vores flyttemænd, inden de forlader vores firmaadresse, så du helt nøjagtig ved hvornår, din flytning starter. Det gør det lettere for dig, der eksempelvis har bestilt en privat flytning Købanhavn, så du ved, hvornår du skal være klar.

Sørger du for pakke dit indbo ned, og elles bare aftale en flyttedato og tidspunkt med os, så tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma dig et billig flyttefirma.

Vi hedder H.C. Andersens Flyttefirma fordi vi gør din flytning til en god historie. Ligesom i eventyrerne, så ender det hele godt, når vores flyttefolk har hjulpet dig med at tranportere dit indbo fra din gamle bopæl til din nye drømmebolig.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for din flytning her.

Ønsker du et uforpligtigende tilbud, kan du kontakte H. C. Andersens flyttefirma mandag - fredag: 8:00 - 18:00, samt lørdag: 8:00 – 15:00 på tlf. 78 73 98 05 eller indtaste dit telefonnummer på vores hjemmeside, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose