Billig flyttefirma

Billig flyttefirma

Oplever du, at det tager pusten fra dig at flytte? Så kontakt et flyttefirma, der klarer arbejdet

Det kan være en rigtig hård omgang at skulle flytte for enten dig selv, venner og familie, eller stå for rydning dødsbo. Der er både nedpakning, koordinering af hjælp, billeje og den fysiske udfordring med at bære sofaer, reoler, og tunge papkasser frem og tilbage.

Med H.C. Andersens Flytteforretning er der lys for enden tunnelen. Vi tilbyder billig flytning, for enhver, der er på jagt efter billige flyttefirmaer. Vi ved hvor dyrt og besværlig en flytning kan være, særligt for unge, der skal flytte hjemmefra.

Billig flytning København

Ønsker du et tilbud på flytning fra H.C. Andersens Flyttefirma så kontakt os endelig og aftal et tidspunkt for flytningen. Så sikrer vi dig høj kvalitet for det arbejde, som vores professionelle flyttemænd udfører.

Du er sikret en sms fra vores flyttemænd, inden de forlader vores firmaadresse, så du helt nøjagtig ved hvornår, din flytning starter. Det gør det lettere for dig, der eksempelvis har bestilt en privat flytning Købanhavn, så du ved, hvornår du skal være klar.

Sørger du for pakke dit indbo ned, og elles bare aftale en flyttedato og tidspunkt med os, så tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma dig et billig flyttefirma.

H.C. Andersens Flyttefirma - Bedste billig flyttefirma

Vi hedder H.C. Andersens Flyttefirma fordi vi gør din flytning til en god historie. Ligesom i eventyrerne, så ender det hele godt, når vores flyttefolk har hjulpet dig med at tranportere dit indbo fra din gamle bopæl til din nye drømmebolig.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for din flytning her.

Ønsker du et uforpligtigende tilbud, kan du kontakte H. C. Andersens flyttefirma her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen