Billig flytning

Billig flytning

Oplever du, at det er dyrt og besværligt at flytte? Så benyt effektiv og billig flytning.

Det kan være rigtig hårdt at skulle flytte for dig selv eller venner og familie. Der er både nedpakning, koordinering af hjælp, billeje og deh fysiske udfordring med at bære møbler og tunge kasser frem og tilbage.

Med H.C. Andersens Flytteforretning er der dog hjælp at hente. Vi tilbyder nemlig billig flytning, for enhver, der er på jagt efter billige flyttefirmaer.

Flytte hjemmefra

Ikke nok med at det kan være en krævende omgang at flytte, så kan det også komme til at udgøre en større økonomisk post. Særligt hvis du står og skal flytte hjemmefra – måske for første gang -  og ikke har den store økonomi til formålet. Med hjælp fra vores dygtige flyttemænd kan du både spare tid og penge ved at vælge billig flytning.

Billig flyttefirma København

Ring til H.C. Andersens Flyttefirma og aftal et tidspunkt for flytningen, så sikrer vi dig høj kvalitet for det arbejde, som vores flyttemænd udfører.

Vores flyttemænd sender dig en sms, inden de kører, og står klar på din adresse på det aftalte tidspunkt. Bilen, der skal fragte dine ting fra a til b, er nøje tilpasset omfanget af din flytning, og vil i langt de fleste tilfælde kunne have dine ting i første omgang, medmindre omfanget af inventar kræver flere ture. Vores flyttemænd løfter alle dine ting med stor forsigtighed, og sørger for at bringe det sikkert frem til din nye adresse.

Du skal bare sørge for at have pakket dine ting ned, og have aftalt en flyttedato og tidspunkt med os hos H.C. Andersens Flyttefirma, så kommer vi forbi og klarer resten.

Kontakt os og hør nærmere om, hvad billig flytning vil betyde i dit tilfælde. Vi beregner ud fra flytningens omfang og destination.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan