Akut flytning

Akut flytning

Kom hurtigt ud af døren med akut flytning

Er din lejekontrakt ved at løbe ud? Er din veninde lige kommet tilbage fra Sri Lanka og presser på for at få sin lejlighed tilbage? Eller er eventyret med kæresten blevet til et mareridt? Og tænker du: Jeg skal flytte – nu!

Du kan få brug for et akut flytte firma. Ring til H.C. Andersens Flyttefirma, så vi kan hjælpe dig med din flytning, og du kan komme hurtigt ud af døren.

Vi har et team af erfarne og engagerede akut flyttemænd, som står til rådighed, så du ikke behøver at stresse over situationen. Vi hjælper dig med, at din flytning akut sker, nemt og sikkert.

Flyttetilbud

Uanset hvilken situation du er havnet i, er vores mission at hjælpe alle – uafhængigt af alder og økonomi. Vi tager os af opgaver store som små, og vi har gjort det nemt og fleksibelt for dig. Vi kan nemlig tilbyde både timepris og/eller faste priser. Vi aftaler altid prisen på forhånd, og vi garanterer, at der ikke kommer uforudsete udgifter oveni. Det vigtigste er, at dit eventyr starter godt.

Så skal du have bakset mormors tunge servante ned fra 5. sal og over i din nye etværelses akutbolig - og det i en ruf – så koster det ikke ekstra. Vi tilbyder de samme priser uanset hvilken sal, du bor på, og uanset hvor mange km vi skal køre.

Find ud af hvilke områder vi dækker

Vi kan ringe dig op, hvis du ønsker det, eller du kan ringe til os på telefon 78 73 98 05, hvis du har brug for akut flyttehjælp. Udfyld også gerne en formular her på siden med dine kontaktoplysninger og forklar din situation for os, så hjælper vi dig med at få en god start på dit nye eventyr. Vi kan tilbyde dig et gratis uforpligtende tilbud på din flytning, som du kan tage stilling til.

Mangler du plads til alle dine ting?

Flytter du fra en stor, komfortabel 3-værelses lejlighed til en lille studiebolig i København og har svært ved at få plads til alle dine ting? Eller har du opsagt din lejlighed og fået lov til at sove på din venindes sofa et par uger, indtil din nye lejlighed er klar til indflytning, men har ikke noget sted at opbevare dine møbler? Hos HC. Andersens Flyttefirma er kundetilfredshed helt afgørende for os. Vi tilbyder gerne at opbevare dine ejendele forsvarligt og sikkert i vores sikkerhedsovervågede og alarmsikrede lokaler.

Læs mere om vores opbevaringsmuligheder her. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen