Akut flytning

Akut flytning

Kom hurtigt ud af døren med akut flytning

Er din lejekontrakt ved at løbe ud? Er din veninde lige kommet tilbage fra Sri Lanka og presser på for at få sin lejlighed tilbage? Eller er eventyret med kæresten blevet til et mareridt? Og tænker du: Jeg skal flytte – nu!

Du kan få brug for et akut flytte firma. Ring til H.C. Andersens Flyttefirma, så vi kan hjælpe dig med din flytning, og du kan komme hurtigt ud af døren.

Vi har et team af erfarne og engagerede akut flyttemænd, som står til rådighed, så du ikke behøver at stresse over situationen. Vi hjælper dig med, at din flytning akut sker, nemt og sikkert.

Flyttetilbud

Uanset hvilken situation du er havnet i, er vores mission at hjælpe alle – uafhængigt af alder og økonomi. Vi tager os af opgaver store som små, og vi har gjort det nemt og fleksibelt for dig. Vi kan nemlig tilbyde både timepris og/eller faste priser. Vi aftaler altid prisen på forhånd, og vi garanterer, at der ikke kommer uforudsete udgifter oveni. Det vigtigste er, at dit eventyr starter godt.

Så skal du have bakset mormors tunge servante ned fra 5. sal og over i din nye etværelses akutbolig - og det i en ruf – så koster det ikke ekstra. Vi tilbyder de samme priser uanset hvilken sal, du bor på, og uanset hvor mange km vi skal køre.

Find ud af hvilke områder vi dækker

Vi kan ringe dig op, hvis du ønsker det, eller du kan ringe til os på telefon 78 73 98 05, hvis du har brug for akut flyttehjælp. Udfyld også gerne en formular her på siden med dine kontaktoplysninger og forklar din situation for os, så hjælper vi dig med at få en god start på dit nye eventyr. Vi kan tilbyde dig et gratis uforpligtende tilbud på din flytning, som du kan tage stilling til.

Mangler du plads til alle dine ting?

Flytter du fra en stor, komfortabel 3-værelses lejlighed til en lille studiebolig i København og har svært ved at få plads til alle dine ting? Eller har du opsagt din lejlighed og fået lov til at sove på din venindes sofa et par uger, indtil din nye lejlighed er klar til indflytning, men har ikke noget sted at opbevare dine møbler? Hos HC. Andersens Flyttefirma er kundetilfredshed helt afgørende for os. Vi tilbyder gerne at opbevare dine ejendele forsvarligt og sikkert i vores sikkerhedsovervågede og alarmsikrede lokaler.

Læs mere om vores opbevaringsmuligheder eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på telefon 78 73 98 05.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose