Afdeling for erhvervsflytning

Afdeling for erhvervsflytning

Få en nem og effektiv erhvervsflytning med H.C. Andersens Flyttefirma og undgå tabt arbejdstid

Vi kan stå for hele firmaflytningen, lige fra nedpakning til total opsætning i de nye erhvervslokaler. Vi tilbyder naturligvis også flytterengøring af de fraflyttede lokaler, så I kan koncentrere jer om at komme på plads og genoptage arbejdet så hurtigt som muligt.

Her får I specifik information om vores erhvervsflytningspriser:

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon flyttemand

2 flyttemænd

800,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon flyttemand

3 flyttemænd

1000,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

2 flyttemænd

1000,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

3 flyttemænd

1200,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

4 flyttemænd

1600,-

pr. time - ekskl. moms

Læs flere detaljer om, hvad der er inkluderet i vores faste erhvervspriser

Vi håndterer over 1000 erhvervsflytninger om året og hjælper også gerne jer

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi eksperter i erhvervsflytning. Vi flytter jævnligt for både større og mindre virksomheder, og har mange års erfaring i at flyttekoordinere større flytteprojekter, der inkluderer hele eller dele af en erhvervsflytning.

Vi har stor erfaring med kontor- og domicilflytning

H.C. Andersens Flyttefirma er kendt for trygge kvalitetsflytninger med kundeservice ud over det sædvanlige. Vi har flere års erfaring med at flytte for både større, samt mindre kontorer og domiciler. Når jeres virksomhed vælger at flytte med os, kan I forvente at opleve flyttemænd, der brænder for deres fag og ved, hvad de taler om.

Forud for en erhvervsflytning sender vi en af vores flyttekonsulenter ud til at besigtige jeres firmaflytning, og lytte til jeres behov og ønsker. Det vil altid være den samme tilknyttede konsulent, der følger flytningen fra start til slut.

Opbevaring, nedpakning og udpakning

Vi ankommer altid til tiden, vi er grundige og effektive i vores arbejde. Vores flyttemænd ved, hvordan man nedpakker og transporterer dyre kontorartikler, såsom computere, tunge skriveborde og andet kontorudstyr. Vi har også stor erfaring og ekspertise i at nedpakke og flytte større lagerhaller.

Vi tilbyder også udpakning og opsætning af virksomhedens inventar, så jeres nye arbejdsplads er klar til at blive taget i brug.

Har I brug for opbevaring af jeres inventar, tilbyder vi opbevaring i vores eget lager. Lageret er videoovervåget og alarmsikret, så jeres inventar er i trygge hænder.

Intern- og ekstern flytning alle ugens 7 dage

Vi har kontor i hjertet af København og foretager flytninger for virksomheder som en fast del af vores hverdag. Vi tilbyder erhvervsflytning på hele Sjælland, Odense samt langdistanceflytning, hvis jeres virksomhed skal flytte til en anden del af landet, eller måske udlandet. Vi foretager firmaflytninger alle ugens 7 dage, også uden for normal arbejdstid. Dette er for at hjælpe jer med at minimere mistet arbejdstid ved en flytning. Vi er fleksible, og lytter til jeres behov.

IT-service inkl. nedtagning og opsætning

En erhvervsflytning inkluderer ofte flytning af mange computere, printere og diverse IT-udstyr. Vi tilbyder derfor også både nedtagning samt opsætning af IT-udstyr i jeres nye erhvervslokaler. Derved sparer I tid på ned- og opsætning og kan hurtigt komme tilbage til arbejdet igen.

Tryghed og kvalitets erhvervsflytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma kommer kvalitet, tryghed og uovertruffen service først. Vi går altid et skridt længere for at sikre vore kunder får en god flytteoplevelse, som de vil huske og bruge os igen, eller anbefale os til venner og kollegaer. Når I vælger os til at stå for jeres erhvervsflytning, vil I hurtigt og sikkert være på plads i jeres nye erhvervslokaler, så arbejdet kan genoptages. En firmaflytning med os er altid godt givet ud!

Få et fast uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf. 28 88 88 80 for et helt uforpligtende fast flyttetilbud på jeres erhvervsflytning. I kan også anmode os om at kontakte jer med et flyttetilbud, ved at udfylde denne korte formular.

Som H.C. Andersens ville have sagt "At flytte er at leve".

 

 

 

Erhvervsflytning

En erhvervsflytning kræver at omhu og effektivitet går hånd i hånd

H.C. Andersens Flyttefirma leverer en erhvervsflytning, som jeres firma fortjener. Vi holder, hvad vi lover, og flytter jeres ting ved en erhvervsflytning både effektivt og sikkert.

Hos flyttefirmaet, H.C. Andersens Flyttefirma er din virksomheds inventar i sikre og kyndige hænder, når vi udfører en flytning.

Vi passer på jeres ting, som var det vores egne og har bred erfaring med mange typer flytninger, såvel store som små og altid med fokus på vores kunders behov.

Læs flere detaljer om vores erhvervsflytning København

Effektiv flytning også til udlandet

Har jeres virksomhed behov for at flytte på tværs af landegrænser er dette også muligt, da vores flyttefirma klarer flytninger indenlands såvel som udenlands. Her kan I finde mere om erhvervsflytning udlandet

Med andre ord er H.C. Andersens Flyttefirma en flytteforretning, der er garant for en effektiv flytning.

Har I brug for at få et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning København?

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende flyttetilbud indenfor 24 timer.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline