Udlandet

Udlandet

Hvilke lande kan I hjælpe mig med at flytte til?

Vi tilbyder at hjælpe med flytning til Tyskland, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal. Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Ungarn og Østrig. Vores speciale er Tyskland og Sverige. Ud over de europæiske lande, tilbyder vi også flytninger til Nordamerika, Asien , Afrika, Mellemøsten mv.

 

Er der noget, jeg skal være særlig opmærksom på, når mine ting skal flyttes til udlandet?

Flytter du til et land uden for Europa, er det en rigtig god ide at samarbejde med H.C. Andersens Flyttefirma. Vi kender nemlig de forskellige regler og har mange udenlandske samarbejdspartnere. Det vil kunne spare dig mange penge og ikke mindst bekymringer.

 

Hvad koster en udlandsflytning typisk?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi har gode, faste priser på langdistance flytninger. Dette gælder også privatflytning.

 

Benytter I kun danske flyttefolk, eller benytter I udenlandske samarbejdspartnere?

Vi har også internationale samarbejdspartnere. I Danmark vil det dog udelukkende være vores danske flyttepersonale, I vil komme til at samarbejde med. Uden for Europa vil det være en af vore dygtige udenlandske flyttekoordinatorer, som vil hjælpe dig til rette.

 

Kan I hjælpe med toldpapirer og andre tilladelser, der kan være nødvendige, når man flytter til udlandet?

Ja. Vores udenlandske samarbejdspartnere er meget behjælpelige med det.

Har du flere ubesvaret spørgsmål? Måske du kan finde svar nedenfor:

 

Læs vores andre FAQ'er:

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen