Nedpakning

Nedpakning

Kan I yde rådgivning om, hvordan jeg bedst pakker mine ting ned?

Ja, det kan vi. Vi giver hver uge gode flyttetips på vores Facebook-side og andre sociale medier. Men vi har også lavet videoer, hvor du kan se, hvordan du folder flyttekasserne, så de holder, nedpakning for virksomheder, eller hvordan du pakker dine bøger ned, så de ikke tager skade under flytningen.

 

Sælger I flyttekasser, så jeg kan pakke mine ting ned i solide materialer?

Ja, det gør vi. H.C. Andersens Flyttefirmas flyttekasser er nogle af de bedste og stærkeste, der findes. De kan indeholde helt op til 60 kg. pr. kasse mod de 20 kg, som ellers er det normale, hvis du køber kasserne hos et byggemarked eller lignende. Ud over flyttekasser kan du også købe andet flytteudstyr gennem os, så som bølgepap, bobleplast, silkepapir og flyttetæpper. Du kan købe udstyret, eller du kan leje det.

 

Er det et krav, at mine ting er pakket ned, inden I starter flytning hos mig?

Nej. Vi tilbyder også at pakke ned for dig, så du blot kan overlade hele flytningen til os. Du kan evt. mærke alle de pakkede flyttekasser med hvilket rum, du ønsker, vi skal sætte dem. Så løfter vi alt ind på plads i lige præcis de rum, du ønsker. Hvis du er interesseret i yderligere info omkring privatflytning, så se her.

 

Hvad koster det at få jeres flyttefolk til at pakke mine ting ned?

Du kan på forhånd få et fast tilbud, men ellers er prisen vores sædvanlige timepris.

 

Jeg har nogle ting, jeg er særlig bekymret for. Kan I pakke dem, så de bliver ekstra godt beskyttet under transport?

Ja. Vi er eksperter når det kommer til at nedpakke dine ejendele, så de undgår at tage skade under en flytning. Vi ved præcis, hvordan man pakker porcelæn eller andre skrøbelige ejendele, så de er godt beskyttet.

 

FAQ

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca