Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Kan I tilrettelægge flytningen, så den går mindst muligt ud over det daglige arbejde på vores arbejdsplads?

Ja. Vi er eksperter i flytte-koordinering, så selve flytningen forstyrrer mindst muligt. Vi er vant til at komme ud og pakke ned, også efter sædvanlig arbejdstid, så medarbejdernes daglige arbejde ikke vil blive påvirket.

 

Vi har nogle ting i virksomheden, vi ønsker at skaffe os af med. Er det muligt at få jer til at køre dem til destruering?

Ja. Dette klarer vi også. Vi læsser alt det, der skal destruering, i vores flyttelastbil og kører det hen, hvor i vil have det.

 

Kan I tilbyde at opbevare vores ting, inden vores nye domicil bliver klar til indflytning?

Ja. H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder nogle af de bedste opbevaringslokaler, hvor sikkerhed er i højsædet. Vores opbevaringslokaler er både sikret med videoovervågning, mod fugt og ikke mindst skadedyr. Derudover stabler vi jeres ting, så de er forsvarligt placeret og ikke tager skade, mens de er opbevaret.

 

Er det også muligt at hyre jer til intern flytning?

Ja. Dette er en af vores ekspertiser. Kontakt os og fortæl os jeres ønsker. Så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud.

 

Skal vi selv pakke kontoret ned, inden jeres flyttemand kommer?

Nej. Hvis I ønsker det, kan I naturligvis gøre det. Men I kan også få en færdig pakkepris, hvor vi står for nedpakningen, løft og transport. Det er helt op til jer, men vi anbefaler at lade os gøre det, da kontorartikler kan være skrøbelige og derfor bør pakkes korrekt.

Har I flere ubesvaret spørgsmål? Måske I kan finde svar nedenfor:

 

Læs vores andre FAQ'er:

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline