Opbevaring er en mulighed, når du flytter med H. C. Andersens Flyttefirma.

Opbevaring

Opbevaringsmuligheder

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er kundetilfredshed helt afgørende. Derfor tilbyder vi også vores kunder muligheden for at opbevare møbler, inventar og ejendele i vores sikkerhedsovervågede opbevaringslokaler, hvis du ikke helt er klar til at flytte ind, eller bare mangler et sted, hvor du kan have dine ting. Naturligvis behandler vi dine ting, som var de vores egne.

Vi kører dine ting til opbevaring og hjælper med at stable dem, så de både fylder så lidt som muligt og står forsvarligt og sikkert. Så er vi sikre på, at intet er gået i stykker eller væltet, når vi kommer tilbage og henter dine ting.

Opbevaringslageret er videoovervåget og alarmsikret. Vores lager er også beskyttet mod skadedyr.

Kontakt os for mere info eller få et uforpligtende tilbud.

Ønsker du hjælp til at få dine ting kørt sikkert til opbevaring, så kontakt vores flyttemand Kbh

Ring og få en uforpligtende snak om dit behov for opbevaring. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Tryghed og service med vores opbevaring

H.C. Andersens Flyttefirma har stor erfaring med opbevaring og ved, hvad der er vigtigt, når man pakker et opbevaringsrum. Først og fremmest skal man finde ud af, hvor mange kvadratmeter, man skal bruge. Hvis man først tager et for lille rum, så kan man hurtigt komme på dobbeltarbejde, hvis man får fyldt rummet op, og man så mangler plads. For at pakke rummet skal man først få alle flyttekasserne ind i opbevaringsrummet, og helst de tungeste og dem som er af bedst kvalitet. De nederste kasser er dem som har størst chance for at knække sammen, da de skal holde på mest vægt. Efter man har stablet sine flyttekasser, skal man tage de største ting ind i opbevaringsrummet.

Grunden til, at man først skal tage de største ting er, at hvis de kommer ind til sidst er de sværere at placere og få ind i opbevaringsrummet. Der vil nu være steder, hvor man kan placere poser og andet småtteri i opbevaringsrummet. Selvom dette lyder som noget alle kan gøre, er det et stort job. Alt skal placeres sikkert, og intet må kunne falde ned eller få for meget tryk, da det først og fremmest kan føre til ridser og skrammer og i værste tilfælde ødelæggelse. Måden man pakker i opbevaringsrummet, er ligesom at spille Tetris.

Her kan man dog ikke bare tage den første og bedste ting, men man skal nøje udvælge, hvilken rækkefølge tingene bliver placeret. Når rummet er fyldt op, så skal man huske at få lås på døren og gemme nummeret, der står på døren til dit opbevaringsrum.

Opbevaringslageret er videoovervåget og alarmsikret. Vores lager er også beskyttet mod skadedyr.

Læs mere om vores opbevaring og flytning.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


De bedste anbefalinger herfra

"Vi har brugt H.C. Andersens Flyttefirma to gange (til erhverv) og vi var meget tilfredse. De flyttemænd vi havde var meget hjælpesomme, hurtige, dygtige, professionelle, venlige og imødekommende. Jeg har kun godt at sige om H.C Andersens Flyttefirma. Derfor de bedste anbefalinger herfra. " Heidi Colina

Vi er rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline Viskum – House CPH

Vores samarbejde har stået på i årevis

"Vores samarbejde har stået på i årevis, og vi sætter utrolig stor pris på deres fleksibilitet. H.C. Andersens Flyttefirma leverer altid servicemindede medarbejder til opgaverne. Når vi står og har brug for hjælp på byggepladser, eller de kontordomiciler vi sammen servicerer. Står de der ofte inden for 2 timer eller om morgenen dagen efter. " Anders Eger – Egerbyg A/S