• Forside
  • Erhverv
  • Ned- og udpakning
Domicilflytning

Ned- og udpakning til erhverv

Vi klarer både ned- og udpakning i forbindelse med jeres erhvervsflytning

En erhvervsflytning handler om mere end bare at løfte skrivebordene og stolene ud i lastbilen og flytte dem et nyt sted hen. Det er ofte både reoler, skriveborde, computere og andre større ting, som skal flyttes og dertil kommer også mindre genstande i form at mapper, arkiver, køkkenting og meget andet. 

En stor del af en erhvervsflytning består også i elektronikken, som både skal afmonteres, pakkes ned og ud igen. Flytningen kan derfor hurtigt blive en længere proces, som fratager jer vigtige arbejdstimer og ressourcer. 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S kan klare hele flytningen og sørge for en sikker og effektiv ned- og udpakning af jeres flytning.

 

Flytning efter jeres behov og ønsker

Forud for jeres flytning sender vi en af vores flyttekonsulenter ud, for at besigtige jeres firmaflytning og sørge for, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Herefter sørger vi både for sikker nedpakning og transport af jeres inventar. En stor del af en flytning består også i udpakning og opsætning af diverse inventar og kontorartikler – og det sørger vores grundige og effektive flyttemænd også for. 

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er I sikret en hurtig og effektiv flytning, som samtidig er til en god og fast pris. Hos os er I altid sikret en fast pris, så I ikke skal bekymre jer om uforudsete udgifter. I kan altid kontakte os for et uforpligtende og ualmindelig godt tilbud på jeres flytning.

I kan også læse mere om vores erhvervsflytning og priser her.

 

Book en professionel flytning og slip for besværet med jeres erhvervsflytning

En erhvervsflytning kan være en omfattende og tidskrævende proces, som kan forhindre jer i at udføre jeres egentlige arbejdsopgaver. Det kan derfor være en fordel at overlade erhvervsflytningen til et professionelt flyttefirma som H.C. Andersens Flyttefirma A/S. Vi klarer flytningen nemt, hurtigt og sikkert, mens I fortsat skaber værdi for virksomheden.  

 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S – jeres ekspert i erhvervsflytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi stor erfaring med erhvervsflytninger. Med mere end 1000 erhvervsflytninger om året samt professionelle og effektive flyttemænd sørger vi for din erhvervsflytning uanset omfanget. 

Ønsker I et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål angående flytning, er I velkommen til at ringe til os på tlf.: 78 73 98 08. Vores medarbejdere og flyttekonsulenter står altid klar til at hjælpe jer med jeres flytning.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"”Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.” " Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose