Kontorflytning

Kontorflytning

Vælg den rette samarbejdspartner til at håndtere jeres kontorflytning

I samarbejde med jer koordinerer vi flytningen af jeres kontorer, således at det forstyrrer den daglige drift mindst mulig. På den måde kan medarbejderne fokusere på deres arbejde, virksomheden på forretningen og vi på flytningen. 

 

Vi klarer kontorflytningen for jer - uanset kontorets størrelse

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S kan I få hele pakken, for udover den fysiske flytning sørger vi nemlig gerne for:

  • Ned- og udpakning
  • Montering af IT
  • Opkobling af elektroniske skriveborde
  • Etablering af de nye arbejdspladser
  • Samling af inventar
  • Ophængning af billeder eller reoler

Har I yderligere ønsker, som I gerne ser vi hjælper med i forbindelse med jeres kontorflytning, så tøv ikke med at spørge. Vi er sikker på, at vi kan hjælpe jer. Kontakt os på telefon 78 73 98 05 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på kontorflytning.

 

Vi sikrer, at alt jeres kontorinventar kommer hurtigt og sikkert på plads i de nye omgivelser

Vælger I kontorflytning med H.C. Andersens Flyttefirma A/S får I professionel service af nogle kompetente flyttemænd og et flyttefirma, der har det rette udstyr, således at jeres kontorflytning bliver meget lettere og effektiv. Alt i alt betyder det, at jeres virksomhed er driftsklar til aftalt tid. 

Husk, vi arbejder med faste priser, så der vil ikke forekomme økonomiske overraskelser. 

 

Særlige forhold ved flytning af kontorer

Flytning af kontor kræver en del logistik og organisering, da denne type flytning indebærer, at hele infrastrukturen skal flyttes og sættes op på ny. Derudover er der meget inventar, som skal flyttes i form af computere, mapper, skriveborde etc. 

Vi har foretaget mange firmaflytninger og kontorflytninger og har derfor også stor erfaring når det gælder transport at IT udstyr:

  • Kontorinventaret og IT udstyret er overvåget og forsikret under transporten  
  • Vi anvender specielt pakkemateriale og bokse til skrøbeligt inventer/IT udstyr

 

Vi tilbyder opbevaringsmuligheder af jeres kontorinventar

Skal I flytte til mindre lokaler, eller skal I på sigt af med noget af jeres kontorinventar, og mangler i den forbindelse et sted at opbevare dette i en kort eller længere periode? Så kan I benytte vores opbevaringsmuligheder.

Vi sørger for, at jeres inventar bliver kørt til vores opbevaringslager og hjælper ligeledes med at stable det, så det både fylder så lidt som muligt og står forsvarligt og sikkert. Så er vi sikre på, at intet er gået i stykker eller væltet, når vi eller I kommer tilbage og henter inventaret. 

I kan være sikker på, at jeres ting er i gode hænder, da opbevaringslageret er videoovervåget og alarmsikret.

 

Skal vi gøre jeres kontorflytning til en god historie?

Ring til os eller kontakt os via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi er klar til at gøre jeres kontorflytning til et godt eventyr.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Vores samarbejde har stået på i årevis

"Vores samarbejde har stået på i årevis, og vi sætter utrolig stor pris på deres fleksibilitet. H.C. Andersens Flyttefirma leverer altid servicemindede medarbejder til opgaverne. Når vi står og har brug for hjælp på byggepladser, eller de kontordomiciler vi sammen servicerer. Står de der ofte inden for 2 timer eller om morgenen dagen efter. " Anders Eger – Egerbyg A/S

De bedste anbefalinger herfra

"Vi har brugt H.C. Andersens Flyttefirma to gange (til erhverv) og vi var meget tilfredse. De flyttemænd vi havde var meget hjælpesomme, hurtige, dygtige, professionelle, venlige og imødekommende. Jeg har kun godt at sige om H.C Andersens Flyttefirma. Derfor de bedste anbefalinger herfra. " Heidi Colina

Vi er rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline Viskum – House CPH