Hos H. C. Andersens flyttefirma har vi faste priser

Faste priser for erhvervsflytning

Her får du specifik information om vores erhvervsflytningspriser:

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon flyttemand

2 flyttemænd

800,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon flyttemand

3 flyttemænd

1000,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

2 flyttemænd

1000,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

3 flyttemænd

1200,-

pr. time - ekskl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon flyttemand

4 flyttemænd

1600,-

pr. time - ekskl. moms

 • Man kan selv vælge antal flyttemænd, samt hvor stor flyttebilen skal være.
 • Prisen bliver afregnet pr. påbegyndt halve time (Eks. Tager en flytning 3 t. og 25 min., afregnes der for 3 t. og 30 min.)

Vægttillæg kan fremkomme ved genstande over 90 kg - Prisen er minimum 200 kr. ekskl. moms pr. flyttemand.

 • Startstillæg Gratis
 • Handyman service Gratis
 • Kilometertæller Gratis
 • Indpakningstillæg Gratis
 • Lørdag 20 % ekstra
 • Søndag 50 % ekstra
 • Aftenstillæg 16.00 - 20% tillæg
 • Genbrugstillæg -  Erhvervsbiler er påkrævet at betale et gebyr ved indgangen til genbrugspladser, og det vil derfor koste et tillæg på 400 kr ekskl. moms på kørsel på genbrugspladsen.
 • Tidsberegning - Tiden starter når vi ankommer på fraflytteradressen, og slutter når flytningen er slut på tilflytteradressen, hvis adressen er i Storkøbenhavn.
 • Minimum 3 timer.

 

Faste priser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi faste flyttepriser, der aftales forud for erhvervsflytningen. Vi udarbejder et tilbud i samarbejde med jer og jeres virksomhed, så alle jeres behov i forbindelse med flytningen er inkluderet i prisen. På den måde ved I præcis hvor meget I kommer af med, og behøver ikke bekymre jer om uforudsete udgifter.

Fast flyttetilbud

Når vi giver et flyttetilbud står vi 100 % ved denne pris - også selvom flytningen i sidste ende viser sig at tage længere tid end forventet. Alternativt kan I vælge at hyre os per halve times basis, hvis I ønsker at gå efter denne prismodel. Vi anbefaler dog altid virksomheder at få udarbejdet et fast flyttetilbud sammen med en af vores flytteeksperter, der kommer ud og besigtiger jeres lokaler og omfanget af firmaflytningen – dette er naturligvis helt uden omkostninger for jer, og I betaler først når I har accepteret et tilbud.

 

Hvorfor H.C. Andersens Flyttefirma?

Vi er en veletableret flytteforretning, beliggende i hjertet af København. Derudover har vi også en afdeling i Odense på Fyn. Vi dækker hele Sjælland, Fyn og tilbyder også langdistanceflytninger til andre dele af landet, eller udlandet. Vi har Danmarks absolut bedste flyttemænd, både når det kommer til at foretage trygge erhvervsflytninger, hvor vi passer godt på jeres inventar, men også effektivitet. Vi overholder aftaler, kommer til tiden og yder naturligvis en høj, venlig flytteservice, hvor vi giver os tid til at lytte til jeres behov og ønsker.

Gør jeres næste erhvervsflytning til en god og tryg oplevelse – kontakt os allerede i dag og aftal en helt gratis og uforpligtende besigtigelse!

H. C. Andersens flyttefirma er et veletableret flyttefirma, som yder markedets bedste flytteservice til markedets bedste flyttepriser. Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med service eller sikkerheden!

Ring på tlf. 78 73 98 08, og få et ualmindeligt godt tilbud på flytning. Det er helt gratis! Vores medarbejdere og flyttekonsulenter er altid parate til at hjælpe dig, så du kan komme godt ind i dit nye hjem.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Rigtig glade for samarbejdet

"”Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.” " Caroline