Domicilflytning

Domicilflytning

Få en samarbejdspartner, der leverer totalløsninger når I står over for en domicilflytning

Skal I foretage et domicilskift og mangler i den forbindelse en samarbejdspartner, der kan hjælpe med koordineringen og den fysiske flytning, så er H.C. Andersens Flyttefirma A/S den rette partner.

 

Vi fragter alt jeres inventar og tilbyder totalløsninger

Finder I ikke, hvad I søger på listen nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi helt sikkert hjælpe alligevel. Vi hjælper med følgende inden for flytning af domicil:

  • Projektering og koordinering
  • Flytning af IT udstyr
  • Af- og genmontering af IT udstyr og elektroniske skriveborde eller lignende
  • Arkivflytning - herunder mapper, papirer mm.
  • Ned- og udpakning
  • Oprydning og bortkørsel af overskydende inventar
  • Opbevaring af inventar

 

Lad os mødes og tage en indledende snak

Da en domicilflytning er en stor opgave, foreslår vi, at vi forud for aftalen mødes, hvor vi afstemmer prisen med opgavens karakter og størrelse.

Skal vi tage en indledende snak om jeres kommende domicilflytning? Vi er sikker på, at vi kan hjælpe jer. 

Find vores kontaktoplysninger her. 

I kan beskrive jeres domicilflytning via kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Vi sørger for at jeres flytning går efter planen

Vi klarer jeres domicilflytning hurtigt og effektivt - uden at det går ud over sikkerheden. Vi er klar over, hvilket ansvar der medfølger, når man håndterer virksomheders ejendele og hvor vigtigt det er, at alle aftalte tidsplaner overholdes. 

Derfor tilgår vi alle flytteopgaver med ihærdighed og omhu, samtidigt med at vi sikrer os at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Det er vores målsætning, at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og derfor er vi villige til at yde dét ekstra. 

Udover at vi overholder de aftalte deadlines, så sikrer vi også, at I ikke oplever nogle økonomiske overraskelser. Hos os får I en fast pris fra starten af.

 

Skal vi gøre jeres domicilflytning til en god historie?

Ring til os eller kontakt os via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi er klar til at gøre jeres domicil flytning til et godt eventyr.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Vi er rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline Viskum – House CPH

De bedste anbefalinger herfra

"Vi har brugt H.C. Andersens Flyttefirma to gange (til erhverv) og vi var meget tilfredse. De flyttemænd vi havde var meget hjælpesomme, hurtige, dygtige, professionelle, venlige og imødekommende. Jeg har kun godt at sige om H.C Andersens Flyttefirma. Derfor de bedste anbefalinger herfra. " Heidi Colina

Vores samarbejde har stået på i årevis

"Vores samarbejde har stået på i årevis, og vi sætter utrolig stor pris på deres fleksibilitet. H.C. Andersens Flyttefirma leverer altid servicemindede medarbejder til opgaverne. Når vi står og har brug for hjælp på byggepladser, eller de kontordomiciler vi sammen servicerer. Står de der ofte inden for 2 timer eller om morgenen dagen efter. " Anders Eger – Egerbyg A/S